Dete da se zaključa u kuću kako bi pas i ptica bili srećni

Jedna mama dobila je pismo od komšinice, koja je opominje zbog toga što se njeno dete igralo u sopstvenom dvorištu. Komšinica je tražila da dete izlazi napolje samo 15-20 minuta dnevno, jer to smeta njenim psima.

Komšinica je, tako, podstila da se Bobi Hineman, kako se mama zove, pre godinu dana doselila u kraj. Ističe je njeno dete preglasno kada izađe napolje da se igra, a kako kaže, spremna je i da zove policiju ako se ovo ponovi.

“Ove nedelje, svaki dan kada je bilo lepo vreme i prozori otvoreni, ti si puštala svoje malo dete da trči po dvorištu, smeje se i kikoće do beskraja. To veoma uznemirava moja dva psa i pticu koja je pored prozora i voli da gleda u tvoje dvorište. Možda bi mogla da zamoliš dete da bude malo tiše, ili bar da mu ograničiš boravak napolju na 15-20 minuta dnevno, da moji psi mogu biti napolju a da ga ne gledaju kako trči. Ako se ovo nastavi, zvaću policiju”, napisala je komšinica..

Bobbie Hineman@HinemanBobbie

Yes it’s real.

View image on Twitter
33.4K people are talking about this

Komentari na društvenoj mreži Tviter, gde je Hinemanova i objavila ovo pismo uz opis “Da, ovo je stvarno”, uglavnom su osuđivali njenu komšinicu.

“Ovo je neverovatno. Pretpostavljam da je u redu da se dete zaključa u kuću, kako bi pas i ptica bili srećni?”, jedan je od komentara.