Foto:istock

Žene rođene u ova tri horoskopska znaka ostvaruju sve što požele!

Astrolozi smatraju da su 3 horoskopska znaka posebno obdrena voljom i istrajnošću, pa ono što žele, uvek im se i ispuni. Žene u ovim horoskopskim znakovima uglavnom donose dobre odluke, znaju kako da predvide sve poteze i učine svoju budućnost srećnom. Evo o kojim znakovima je riječ:

RIBE: Vrlo često žene rođene pod ovim znakom imaju nevjerovatnu energiju. Njihov put života je često čudesan, ali ono što naume, one to i ostvare. Njeni snovi su njena stvarnost. Vrlo je romantična i maštovita, ali kada je potrebno i prizemna i racionalna.

Empatična je i vrlo emotivna, pomaže drugima, ali ne zapostavlja ni svoje potrebe i životnu misiju. U njoj je nevjerovatna snaga i posebna mudrost. Često se kaže da su Ribe znak sa najviše razvijenom emocionalnom inteligencijom. Kada se posvete nečemu, ne odustaju dok to ne ispune.

ŠKORPIJA: Ovaj znak zodijaka uvijek vjeruje „tragovima“ svoje intuicije. Škorpije intuicija nikada ne iznevjerava. Isto važi i za njenu procjenu, pa u poslovnom svetu znaju da otkriju gde ih čeka dobit, a gde greška.

Škorpija uvek oseća gde i kada treba da se pojavi. Lako ostvaruju poznanstva i kontakte. Vrlo često uspevaju da iskoriste tragove sudbine. Njene misli, riječi i postupci usmjereni su na ambicije kojima teži. Neće stati dok ne ostvari ono što želi.

DJEVICA: Žene rođene u znaku Djevice znaju da obrate pažnju na detalje i sitnice. O nečemu pričaju samo ako su 100% sigurni u to. Ako je Djevica nešto rekla, onda će biti tako. Ona zna svoj put za ostavrenje ambicija.

Ako nije sigurna, nikada neće preduzimati nesigurne korake i rizikovati. Kao nijedna druga, ove žene su u stanju da osete vibracije sveta oko sebe. Morate veoma pažljivo slušati njihove riječi. Djevice imaju jaku intuiciju i često osjećaju nadolazeću opasnost ili dobru okolnost, prenosi krstarica.