Sigurni smo da ste se sigurno zapitali što znači vaš horoskopski znak i koji je njihov značaj.Pa, oni su zapravo podijeljeni na četiri svjetovna elementa koji ih savršeno opisuju.

Kao što škorpioni pripadaju vodi, Bikovi su stvorenja na kopnu.Sada, oni jednostavno nisu nasumično sastavljeni i podijeljeni.

Oni zapravo nalikuju osobnosti prema elementima kojima pripadaju.Evo četiri elementa i što oni zapravo znače za vašu osobnost znaka zodijaka.

Vatra: Ovan, Lav, Strijelac

Vatreni znakovi imaju veliku energiju. Oni mogu dodati iskru u svačiji život samo svojim prisustvom. Dinamični su i neovisni. Najveći dar vatre je sposobnost inspirirati.

Imaju veliko znanje i vole ga širiti. Vatreni su, pa kada je prisutan element vatre, postoji topli sjaj, povjerenje u životni put i spremnost na rizik.

Ali uvijek budite oprezni oko vatrenih znakova. Dok vatra može osvijetliti vaš svijet, ona također može spaliti vaše postojanje u pepeo.

Zrak: Gemini, Libra, Aquarius

Zračni znakovi su sve o akciji i kretanju. Ne vole biti zarobljeni, pa su uvijek u bijegu. Ovo je važan element jer povezuje sve ostale elemente i nalazi se u svima njima.

Život nije moguć bez vatre, ali vatra ne može postojati bez zraka.Baš kao i zrak, oni su slobodni i ne nalaze sreću u drugima.

Ali, ono čega morate biti svjesni je da oni također mogu stvoriti ‘oluje’.Stoga njihovo održavanje može biti samo po sebi izazov.

Voda: Rak, Škorpion, Ribe

Intuitivni, emocionalni i ultraosjetljivi, vodeni znakovi mogu biti tajanstveni kao i sam ocean. Sanjivi su, slatki, empatični, dramatični i brižni.

Iako su sve te stvari, također su izuzetno emotivne. Stoga je vrlo važno razumjeti kako se nalaziti u blizini vodenih znakova. Dok voda može poprimiti oblik svega u čemu se drže, također se može spiralno pretvarati u krugove ako joj se ne zadaje smjer.

Zemlja: Bik, Djevica, Jarac

Zemlja je osnova našeg postojanja. Bez zemlje, svi ostali znakovi neće biti važni. Oni su utemeljeni, oni su ti koji nas spuštaju na zemlju i podsjećaju da krenemo sa čvrstim temeljima.

Ljudi s ovim elementom mogu provesti godine slijedeći navike koje ih ne čine sretnima, zanemarujući svoju inteligenciju i kreativnost.

U dobrim danima, praktični su; u najgorem slučaju, mogu biti materijalistički ili previše usredotočeni na površinu stvari da bi kopali u dubinu.