Da biste postigli važne ili jedinstvene stvari u svom životu, morate imati odlučnost, postaviti ciljeve, biti aktivni i naravno imati velike snove i ambicije.

Svi ovi elementi nedostaju u četiri horoskopska znaka koje ćemo spomenuti malo u nastavku, jer radije žele imati mirnu glavu i ne biti pod stresom.

Djevica

Počinjemo s Djevicom, koja iako je znak marljivog rada i pažnje prema detaljima, u sebi nema elemenata poput natjecanja, odlučnosti i ambicije.

Zgodno joj je izvršavati naredbe, a ne davati, jer vrijeme provodi pokušavajući usavršiti ono što poduzima, umjesto da se bavi time kako će se popeti na vrh ili postići nešto „veće“ kao ideju i svrhu.

Vaga

Vagu ne nazivate samo ambicioznom. Voli udobnost, mir, sigurnost i želi se dobro zabaviti.

Fokusira se na uživanje u životu i nije nimalo natjecateljski. Ona radi na njegovom životu na temelju svojih potreba za svako razdoblje, ali općenito je njezin cilj na umjerenim razinama.

Slatka je, diplomatska i šarmantna, ali ne prati nikakve vrhunce.

Strijelac

Strijelac je znak s najmanje ambicija od svih! On je spontana, optimistična, iskrena, liberalna i otvorena osoba.

Ne trudi se “popeti” ili postići mnogo u svom životu. Njegovi ciljevi su uglavnom duhovni i želi živjeti iskustva kroz putovanja i poznanstva. Ambiciozni ili karijeristi, to nikako ne zovete.

Ribe

Ribe imaju puno dobrih činjenica. Kreativan je, suosjećajan, velikodušan i vrlo emotivan.

Sve to nisu elementi koji će mu pomoći da dođe do vrha i istina je da on to nikako ne želi jer mu nije stalo do kvasca.

Želi biti sretan i sretan s onim što ima i živjeti svaki trenutak u ružičastom balonu koji je napravio da se “izgubi” i opusti.