Snimak žene koja je ostavila psa i odjurila rastužio je, ali i razbesneo brojne ljubitelje životinja na društvenim mrežama.

„Ovako izgleda pas koji je upravo napušten“, napisali su radnici azila na Fejsbuku pored snimka.

Na snimku koju su objavili vidi se žena koja se dovozi Teslom, izlazi iz automobila i pustila napolje labradora, uzbuđenog zbog šetnje u parku. I dok je pas mahao repom, njegova vlasnica ga je namamila u šumovito područje pre nego što se trčećim korakom vratila u automobil i odjurila.

Video je snimljen u Vankuveru, u američkoj saveznoj državi Vašington, i odmah je postao viralan na društvenim mrežama. Okrutan prizor mnoge je rastužio, a iz azila I Paw’d It Forward su obavestili javnost da je pas dobro zbrinut.

Takođe su otkrili i da je pronađena okrutna vlasnica, koja ima decu i muža i koja najpre nije želela da prizna šta je uradila, ali da je kasnije otkrila da je ime labradora Henri i da ima 13 godina. Ona je odmah prijavljena za okrutnost nad životinjama.

„Ovo je najokrutnija i najbezobraznija stvar koju možete da uradite svom ljubimcu. Zašto nemate bar malo ljudskosti i ukoliko ne možete da se starate o njemu, predate ga azilu“, samo je jedna od reakcija na Fejsbuku.

 

Izvor:krstarica.com