Foto::istock

Vaga je najdruštveniji znak horoskopa. No, unatoč miru i harmoniji koji ih karakteriziraju, morate znati što vas čeka ako se zaljubite u ljude ovog znaka.

1 – Neodlučni su: Ako nešto zatražite, nemojte se iznenaditi ako odgovor dobijete nakon jednog ili dva tjedna, ili čak i ako ga dobijete brže, budite spremni promijeniti mišljenje. Vaga nije dobra za donošenje odluka, a to je zbog detaljne analize stvari. Ne ovisite o njima kad su u pitanju odluke.

2 – Mrze konflikte: Vaga je vrlo miroljubiv znak, a sukobi su nešto što pokušavaju sa svima izbjeći. Ako vide napetu situaciju, Vaga je ta koja čini prvi korak da smiri situaciju. To čak i kad nisu dio sukoba. Govorite im jezikom mira, jer će vam u protivnom pokazati vrata.

3 – Detaljni su: Vaga nikad nije dovoljno s malo. Žele biti uključeni svugdje. Svakako u stvarima koje ih zanimaju. Oni žele detalje, činjenice, sve što mislite da je nebitno za Vagu je suprotno.

4 – Rođeni su koketari: Vaga uvijek koketira, čak i kad su u vezi. Ne brinite, odani su, ali ne mogu izbjeći flert. Toliko su dobri u koketiranju da to rade nesvjesno. Ali oni nikad ne izdaju jer znaju granice.

5 – Izvrsni su slušatelji: Kad god imate problema, Vaga zna biti najbolji slušatelj. Velika je sreća imati takvog partnera u naručju, jer on vas neće samo pažljivo slušati, već će znati i održavati tempo vaših poslova. Savjeti za intuiciju vage svakako su dragocjeni, zato uvijek obratite pažnju.