Foto:unsplash

BIK

Sve Bikove vrline su strpljenje, praksa, pouzdanje, predanost i odgovornost – čine ih nevjerojatno moćnima. Imaju idealan tip osobnosti da budu moćni u svim sferama života. Bilo profesionalni, socijalni ili fizički, ovaj horoskopski znak prevladava u svakoj sobi u koju uđe. To im dobro služi u karijeri, vezama i obiteljskom životu.

LAV

Njegova tendencija je da bude dominantan i teško mu se oduprijeti čini ih vrlo moćnim tipom osobnosti. To je posebno istinito u socijalnom pogledu. Naravno, Lav ponekad može biti pomalo arogantan, ali to je zato što imaju toliko utjecaja na svoje vršnjake i prirodno su rođeni vođe. Znaju preuzeti kontrolu i afirmirati se.

ŠKORPIJA

Sklonost žestokom i briljantnom vođi čini Škorpiju još jednim moćnim znakom zodijaka, odmah nakon Bika i Lava. Škorpijina odlučna i strasna narav čini ih idealnim vođama u svim područjima života i daje im posebno velike šanse da budu jaki u svojoj karijeri i u poslovnom svijetu. Biti hrabar i tvrdoglav ne šteti, a Škorpija će se vjerojatno nositi s teškim izazovima, a pritom je spretna.

Nastavak na sledećoj strani…