Astrolozi ističu da svaki horoskopski znak ima posebne karakteristike, ali mnogi izdvajaju tri horoskopska znaka kao one sa najvećim srcem. Ovo su ljudi koji čine ovaj svet boljim i lepšim mjestom.

Empati koji žive ljubav i oživljavaju dobrotu, vole da pomažu drugima i često se smatraju za najbolje prijatelje. Možda neki od njih deluju hladno na prvi pogled, na primjer Lavovi, ali kada ih upoznate i zavirite u njihovu dušu, otkrićete carstvo ljupkosti, lijepe energije i brižnosti. Evo koja tri horoskopska znaka imaju veliko i ljupko srce:

LAV: Način na koji Lav vidi druge izuzetno mu je važan, pa nije sklon otvorenom pokazivanju emocija na početku odnosa. Želi da bude voljen i plaši se da će mu se, ako se pojave njegove prekomjerne emocije, suditi.

Lav je meke i ranjive prirode, pa često ne može d trpi tuđe kritike. U prijateljstvu, prema osobi kojoj apsolutno vjeruju, daju se potpuno, cijelo svoje srce. Znaće da vas iznenade, posavjetuju, osvijeste, ali i drže za ruku kada je najpotrebnije.

RAK: Emocionalni Rakovi su veoma brižni. Skloni su da se previše čvrsto vezuju za druge, pa se ponekad klone ljudi, plašeći se bola. Rak ne može proživjeti dan, a da nekome ne učini uslugu ili dobro djelo. Možda vam se čini da su ponekad distancirani, ali su oni zapravo stidljivi i nenametljivi. Ali kada pokažu emocije, doživjećete talas ljubavi i toplote.

OVAN: Možda mislite da je Ovan previše zaposlen da bi brinuo o drugim ljudima, ali u stvari je suprotno. Uprkos svojoj takmičarskoj prirodi i navici da na sve načine postiže ono što želi, on duboko brine za sudbinu svojih prijatelja i rođaka.

Ovnovi se mogu pohvaliti svojom nemilosrdnom pobjedom i istovremeno volontirati u prihvatilištu za beskućnike. Njihova duša je dovoljno velika, tolika da mogu da zagrle cijeli svijet, prenosi Sensa.