Foto:unsplash

Samo nekoliko dana nas dijeli od Valentinova.

Ove godine Valentinovo je zapravo blizu februarskog punog mjeseca. To znači da postoji dodatni stres kako će se planovi razvijati.

Sljedeći znakovi bit će među onima koji će spasiti drame na Valentinovo. Pripadaju sretnicima zodijaka koji, čak i ako dan provedu intenzivno, neće imati problema.

Blizanci

Mjesec u Lavu osvjetljava vašu želju za više društvenih susreta. Stoga je sjajan dan da kontaktirate svoje prijatelje s blagim i emotivnim porukama zbog Valentinova.

Ili dogovorite izlaske s njima kako biste razgovarali o svojim ljubavnim problemima dok pijete.

Ako ste zaručeni, ovo može biti idealno vrijeme da se još više zbližite sa svojim dečkom. Tiha noć kod kuće uz vino i smislene rasprave možda je ono što “doktor svemira” preporučuje. Nemojte se bojati podijeliti ono što imate u srcu i to vas čini ranjivim.

Vaga

Venera je vaš vladar, pa je Valentinovo za vas uvijek romantično. Međutim, možda ćete osjetiti želju da je ove godine provedete opuštenije i provedete vrijeme sa svojim prijateljima.

Mjesec će osvijetliti vaše područje prijateljstva i gurnuti vašu pažnju u vaš društveni krug. To će vas potaknuti da se dublje povežete sa svojom zajednicom.

Umjesto da se zadržavate na svojim emocijama, možda ćete htjeti napraviti korak unatrag i gledati na stvari realnije. To će vam dati vrijednu perspektivu.

Strijelac

Valentinovo obično ne krije nikakvu univerzalnu dramu za vas. Naravno, to ne znači da će biti dosadno. Pun Mjesec u Lavu osvijetlit će vašu želju za avanturom i znanjem.

To znači da ćete se naći u potrazi za novim iskustvima ili prosvjetljujućim raspravama. Planirate li romantičan spoj, pokušajte biti na novom mjestu, a ne u nekom od svojih “druženja”.

Ako ste slobodni to je dobra prilika da se uljepšate i nakratko doživite luksuz. Slušajte svoje tijelo i činite ono zbog čega se osjećate dobro, otkrit ćete mnoge stvari o sebi.