Dan snažne energije, zahvaljujući kojoj se ne povećava samo aktivnost i radna sposobnost, već i snaga misli, koja vam omogućuje da ostvarite i najluđe snove.

Budući da se danas ne isplati započinjati rad na novim projektima,
otvarati tvrtku i baviti se financijskim pitanjima – u kalendaru je slobodan dan,
možete pokušati ispuniti svoju želju.

Danas, 30. listopada, predstavnici svih znakova zodijaka mogu ostvariti svoje snove, no troje od njih osjećat će se kao pravi čarobnjaci.

Lav (23.07 – 21.08)

Lavovi, čiji su snovi obično povezani s dobivanjem visokog statusa – oni su također kraljevske krvi – uspjet će dobiti ono što žele.

Nakon što su počinili djelo koje će izazvati ozbiljnu rezonanciju – na primjer, postati sudionikom dobrotvornog projekta – postići će ono što žele i naći će se u središtu pozornosti javnosti.

Vaga (24.09 – 23.10)

Vage – točnije one koje još nisu dočekale svoju sudbinu – imat će priliku ostvariti osobnu sreću.

No, morat će se pridržavati jednog uvjeta – njezin portret “nacrtati” u svojoj mašti, a još bolje – zabilježiti ga na papiru.

Osim toga, što više detalja ima u opisu, to će fantazije točnije odgovarati stvarnosti.

Jarac (22. prosinca – 20. siječnja)

Jarci, kojima koliko god novca dali – uvijek će biti nedovoljno, imat će priliku značajno popraviti svoju financijsku situaciju.

Istina, za to će morati marljivo i naporno raditi, ali, kao što znate, to ih neće uplašiti.

Najvjerojatnije će predstavnicima znaka biti ponuđen posao ili honorarni posao, što će im omogućiti da napune svoj bankovni račun.