Znak zodijaka ne može samo reći o karakteru i vrijednostima osobe, već i otkriti njegove neobične sposobnosti. Astrolozi su imenovali četiri znaka zodijaka koji su od rođenja obdareni telepatskim sposobnostima.

Vjerojatno bi svatko želio imati telepatiju, jer je zanimljivo znati što sugovornik smjera i koliko je svjestan tajni drugih.

Zahvaljujući prirodnoj intuiciji, neki predstavnici zodijačkog kruga mogu otkriti namjere drugih.

Škorpija

Za Škorpione je okruženje poput otvorene knjige. Oni savršeno osjećaju emocionalno stanje voljenih, pa čak i stranaca.

Takvi ljudi mogu pogledati osobu i odmah izraziti mišljenje o njoj. Rođeni pod ovim horoskopskim znakom obično su svjesni svog dara i aktivno ga koriste.

Rak

Rakovi su vrlo emotivni i osjetljivi na stanje drugih. Oni također mogu čitati misli drugih ljudi.

Često predstavnici ovog horoskopskog znaka postaju psiholozi ili analitičari, jer su dobro upućeni u ljude.

Čak i ako se na izgled Rak čini jednostavnim ili naivnim, on zapravo savršeno razumije kakva je osoba pred njim, je li iskrena ili pokušava prevariti.

Ribe

Ribe su vrlo empatične osobe. Od prve minute mogu uhvatiti stanje rođaka i stranaca.

Da nije prirodnog nedostatka koncentracije i sanjivosti, tada bi predstavnici ovog horoskopskog znaka mogli razviti ovu sposobnost do nevjerojatnih visina. Osim toga, Ribe prečesto ulaze u svoje misli ne primjećujući ništa oko sebe.

Vaga

Vage također imaju telepatske sposobnosti. Rođeni pod ovim horoskopskim znakom uspostavljaju snažnu vezu s obitelji i prijateljima i uvijek razumiju u kakvom su emotivnom stanju.

Raspoloženje drugih, Vaga može osjetiti čak i na daljinu. Da bi to učinio, dovoljno je da se predstavnik znaka usredotoči na sliku osobe, nakon čega će odmah shvatiti o čemu tajanstvena osoba trenutno razmišlja.