Astrološkinja Rejčel Lang smatra da svaki horoskopski znak ima nešto što ga čini sretnijim i zadovoljnijim

OVAN

– Pronađite sport koji vam se sviđa i savladajte novu vještinu do savršenstva – savjetuje Lang, te dodaje da isprobate više različitih vrsta fizičke aktivnosti, od trčanja, biciklizma do joge ili pilatesa.
– Ovan je vatreni znak, a njima su potrebne akcija i fizička aktivnost, inače se osjećaju kao da stoje u mjestu s viškom energije.

Takođe, vole da budu najbolji, pa im savladavanje nove veštine pruža osećaj zadovoljstva – kaže.

BIK

Imaju izvrstan osjećaj za boju i stil. Oni znaju šta je dobro, a nered narušava njihovo blagostanje.

– Posvetite se domu i učinite od njega oazu u kojoj ćete uživati – savjetuje Lang.

BLIZANCI

– Okružite se dobrim prijateljima koji vas inspirišu, tjeraju na razmišljanje i spremni su da razgovaraju o svemu – savjetuje astrološkinja.

– Vaš um je uvijek aktivan, a bilo bi dobro da imate nekoga za razgovor ko će vam pomoći da složite svoje ideje i misli.

Za vas su razgovori ključ sreće i dugog života. Imati mnogo prijatelja s različitim interesima pomaže vam da pobudite svoju znatiželju.

Ne treba vam puno poznanstava ako ste introvert, već nekoliko dobrih, istinskih prijatelja – kaže Lang.

RAK

– Veliki ste zaljubljenici u hranu, a posebno je važno da jedete namirnice koje čuvaju zdravlje vaših crijeva – napominje Lang.

Postoji veza između vašeg uma, tela i duha, a ta veza počinje i završava se u stomaku.

LAV

Istražite svoju kreativnu stranu. Čak i ako niste umjetnički tip, vaš ključ za jačanje raspoloženja je hobi koji vam omogućava da se izrazite.

Za sreću vam je potrebna i redovna doza vitamina D, a 15 minuta provedenih na suncu obasjaće vaš duh.

DJEVICA

– Pronađite način da se opustite. Čak i kada obavljate i najbezazlenije aktivnosti, vaš um radi – savjetuje Lang.

Pronađite način da smirite svoje misli i umom budete prisutni u sadašnjosti. Vrtlarenje, kuhanje ili slikanje su neki od načina na koji možete da opustite svoj nervni sistem.

VAGA

– U teškim vremenima okrećete se razgovorima, slatkišima i opuštanju. Međutim, vježbanje povećava endorfin i pomaže vam da se opustite nakon što ste potrošili malo energije – napominje Lang.

Vama najviše odgovaraju lagane aktivnosti poput joge ili šetnje. Opustiće vas, ali ćete se istovremeno osloboditi energije i time se lakše riješiti stresa – kaže.

ŠKORPIJA

– Seks kod vas budi energiju i pomaže vam da se upoznate sa svojom duhovnošću više nego kod drugih znakova – kaže Lang i dodaje da, ako trenutno nemate namjeru da se povezujete s drugima, pronađite druge tantričke neseksualne aktivnosti kako biste postigli slične ishode, poput joge ili pjevanja.

STRIJELAC

– Strijelac uvijek žudi za istraživanjem, a s obzirom na to da su putovanja stavljena na čekanje zbog pandemije, “odlutajte”‘ u prirodu i podignite raspoloženje – savjetuje Lang.

JARAC

Po prirodi ste radnici i bilo bi pametno kada biste svoj marljivi fokus usmjerili na aktivnosti na otvorenom poput vrtlarstva. Usrećiće vas bavljenje zdravim aktivnostima koje imaju svrhu i cilj.

VODOLIJA

Vodolije imaju veliko srce i u potrazi su za boljim svetom.

– Prosocijalne aktivnosti s altruističnim fokusom donijeće vam radost. Volontiranje ili pomaganje prijatelju daje vam osjećaj da ste potrebni i da imate svrhu – savjetuje Lang.

RIBE

– U teškim vremenima stvaranje umjetnosti poput plesnih pokreta, pevanja ili pisanja, mogli bi da vam pomognu da se osjećate bolje – savjetuje Lang.