Rođene od 23. kolovoza do 22. rujna, predstavlja Djevica. Djevicama vlada Merkur. Poznato je da su perfekcionisti.

Oni također obraćaju pažnju na detalje, vrlo su oprezni u održavanju stvari urednim i urednim. Vole organizirati stvari i imaju zadanu rutinu koju slijede svaki dan.

Ne sviđa im se ideja nepredvidljivosti ili fleksibilnosti. Također pokušavaju nametnuti svoja pravila drugima. Ako vole čistoću, sigurno će svoje prijatelje natjerati da istu održavaju u svojim nastambama.

Oni su također izuzetno kritična bića koja nikada ne izgledaju zadovoljna. Uspiju pronaći nedostatke u svakome i svemu i stoga mogu biti prilično iritantni za neke ljude.

Također je poznato da su vrlo inteligentni i oštri. Imaju pažljivu prirodu i dovoljno su brzi da smisle gotove ideje i koncepte. Imaju introvertnu prirodu i stoga vole zadržati sebe umjesto da se izlažu.

Djevice vjeruju u obavljanje posla umjesto da samo prave buku oko toga. Vole se skrivati ​​i vjeruju da je njihov rad dovoljan da govori sam za sebe.

Od kompatibilnosti do ljubavi, čitajte dalje da biste saznali više o osobama koje pripadaju ovom horoskopskom znaku.

Osobine 

Djevice su marljive i orijentirane na detalje. Također su praktični, logični i sustavni. Radije slušaju svoju pragmatičnu stranu umjesto da se zanose emocijama. Vole jasne koncepte koji su organizirani i ne vole ići s tijekom.

Oni također imaju izvrstan smisao za humor koji je obično skriven ispod nekoliko slojeva perfekcionizma! Oni lako mogu nasmijati ljude svojom duhovitošću i inteligentnim šalama.

Djevice se ne boje prihvatiti svoje mane i raditi na njima. Uvijek su spremni isprobati nove stvari i poboljšati svoje vještine.

Poznato je i da su vrlo izražajni ljudi koji nikada ne prešućuju svoje riječi. Vrlo su komunikativni jer vjeruju da je komunikacija ključna za postizanje savršenstva u svakom zadatku.

Predstavlja ih djevica, to znači da su čista i dobrodušna bića koja nemaju zlu volju. Oni su sposobni brinuti se za sebe kao i za druge. Također su svjesni svojih mana i čekaju da prihvate i rade na internetu. Njihova ideja savršenstva je nešto čemu teže u svemu što rade.

Oni bi mogli izgledati kao zaglavljeni za arogantne ljude, ali u stvarnosti, mi smo izuzetno suosjećajna i puna ljubavi koja bi okrenula svijet naglavačke kako bi izmamila osmijeh na lica svojih najmilijih.

Ljubav i prijateljstvo

Djevice su nevjerojatna podrška kao prijatelji. Oni su prirodni rješavači problema i uvijek su tu da pomognu svom prijatelju. Oni su ljubazni, nježni prijatelji koji pružaju podršku i pružaju izvrsno vodstvo.

Kada je ljubav u pitanju, oni znaju što žele. Oni nikada neće postići kompromis i nikada nisu spremni sniziti svoje standarde. Žele posvećenu vezu i žude za suputnikom koji će im biti ozbiljan i posvećen.

Zbog svog ‘perfekcionističkog’ imidža, mogli bi izgledati dosadno, ali to bi moglo biti dalje od istine. Djevice kao ljubavnici su nevjerojatno divlje i zabavne. Znaju uživati ​​u životu i više su nego spremni krenuti u nove avanture sa svojom boljom polovicom.

Karijera

Nije tajna da su Djevice perfekcionisti i osobe orijentirane na detalje. U bilo kojem zadatku da rade, uspijevaju otkriti pogreške ili propuste.

Dakle, karijere koje su im najprikladnije uključuju pisca, urednika i izdavača. Oni su sigurno dobar urednik i imaju prirodni talent za uočavanje pogrešaka!

Kompatibilnost

S osobnošću Djevica može biti prilično teško slagati se. Ali postoje neki horoskopski znakovi koji se savršeno slažu s njima. Znakovi zodijaka su Bik, Jarac Škorpion i Rak.

Dok Bik i Jarac odgovaraju njihovoj prizemljenoj prirodi i skromnosti, Škorpion i Rak imaju svoju introvertnu prirodu i tiho držanje.

Također se dobro slažu s ljudima rođenim u Ribama koji su im sušta suprotnost. Kompatibilne su s njima jer unose jedinstvenu energiju i svježinu u organizirani i monoton život Djevica.