Škorpije su na ovom planetu da nam pokažu što je strast. Oni su strastveni u svemu što rade i to definitivno pokazuju. Nećete uhvatiti Škorpiju da se bavi s nečim u što nije uključen 100%. Idu na sve ili ništa.

Ovan

Ovnovi uvijek pokušavaju biti bolji od onih prije njih. Ovaj entuzijastični i konkurentni vatreni znak želi stvoriti sljedeću najbolju stvar ili srušiti svjetski rekord.

Posljednja stvar koju Ovan želi u životu je stagniranje. Životna svrha Ovna je napredovanje, bilo da se radi o tehnologiji, pisanju, znanosti itd.

Što god da to bilo, vidjet ćete Ovna kako se gura prema svom sljedećem cilju.

Bik

Bik kao Zemljani znak, žudi za stabilnošću. Zato je njegova svrha u životu stvoriti pouzdanu bazu sa svima s kojima se druži. Bik želi biti onaj kojem se uvijek može vjerovati, koji će uvijek biti tamo kad vam je potreban.

Ovaj znak želi pružiti drugima ono što im je potrebno da se osjećaju sigurno i želi se pobrinuti da svatko osjeti kako ima nekoga tko se brine za njega.

Bik želi biti okosnica svojih odnosa, romantičnih i prijateljskih.

Blizanci

Blizanci su društveni leptiri svijeta. Njihova je svrha privući ljude.

Možda ih čak i ne shvaćaju, ali kratki razgovor s neznancem u vlaku ili sa sramežljivom suradnicom nakon teškog tjedna, zaista napravi razliku u životima drugih ljudi.

Blizanci uspostavljaju kontakt s ljudima s kojima inače ne bi razgovarali i pomažu drugima da pronađu nove prijatelje. U tome su dobri.

Nastavak na sledećoj strani…