Home HOROSKOP Sunce u Strijelcu/ Horoskopski znakovi koji će imati pozitivne promjene

Sunce u Strijelcu/ Horoskopski znakovi koji će imati pozitivne promjene

7387

Vrijeme je da iza sebe ostavite intenzivno i emotivno doba Škorpiona i prijeđete u sjaj i energiju Strijelca.

Svaki znak može imati koristi od Strijelčeve ljubavi prema promjenama i zabavi te uživati ​​u radostima koje život nudi.

Ove godine sezona Strijelaca počinje 22. studenog, kada će Sunce ući u ovaj znak.

Sezona Strijelca trajat će do 22. prosinca i neposredno prije Božića daje nam sve zalihe da ciljamo visoko i vjerujemo u svoje ciljeve i ambicije.

U znaku Strijelca, ovaj vatreni znak je usmjeren na promjene, što znači da su oni koji pripadaju njegovom sazviježđu izuzetno svestrani i vole istraživati ​​i mijenjati se.

Njime vlada planet Jupiter pa se smatraju sretnicima koji na kraju uspiju napraviti sve kako treba.

Sezona Strijelca je pravo vrijeme da promijenimo svoj stav i životnu filozofiju. Vrijeme je kada se pred nama otvaraju novi putovi i perspektive. Sada je pravo vrijeme da idemo naprijed i vjerujemo u vlastitu snagu.

Sa živom energijom Strijelca i uvijek otvorenim za nova iskustva, možemo postići sve što želimo, sve dok ne dopustimo da nas spontanost i entuzijazam zaslijepe.

Najviše pogođeni znakovi

Od Strijelaca se očekuje da na svoj rođendan dođu na svoje.

Tijekom ovog mjeseca vidjet će kako se njihove želje usklađuju sa svemirom i ostvaruju.

U isto vrijeme, ostali vatreni znakovi (Ovan i Lav) osjećat će se samouvjereno i puni energije, zahvaljujući zajedničkom elementu koji ih spaja sa Strijelcem.

Isti pozitivan osjećaj trebali bi osjećati i drugi promjenjivi znakovi (Blizanci, Djevica, Ribe) .

Osobito Ribe mogu očekivati ​​više ambicije i unutarnje povezanosti. Imajući istog vladara kao Strijelac, Jupiter, osjećat će se sigurnije u sebe i svoja uvjerenja.