Foto:istock

Ljudi koji su iskreni, zapravo, često postanu neugodni i opisuju ih kao “loše”. Međutim, autentična osoba je uvijek važna u našim životima jer nam daje pogled na stvarnost i privlači nas.

Kojim horoskopskim znakovima pripadaju oni koji će se izraziti bez razmišljanja i kamufliranih pogleda?

Ovan

Ovan je jedan od najiskrenijih znakova. Autentičan i izravan znači njegovo mišljenje bez pompe i ostat će vjeran svima.

Progovorit će bez razmišljanja ako je drugi uvrijeđen, a očekuje isto od ostalih.

Ne voli pola riječi i riječi, zato se smatra jednim od najpouzdanijih znakova.

Rak

Rakovi su iskreniji u pogledu svojih osjećaja. Mnogo razmišljaju o tome kako se drugi osjećaju i svoje mišljenje mogu zadržati za sebe ili uljepšati ono što govore kako ne bi nikoga povrijedili.

Neće slijediti sirovu Ovnovu taktiku, ali neće lagati o tome što misle i vjeruju.

Oni oko njih cijene ih zbog poštenja i zato što ga ne prati kritika nego razumijevanje.

Djevica

Logika trijumfira u slučaju Djevice, koja ima jasnu sliku ljudskih odnosa. Posjeduje ga osjećaj za pravdu i zbog toga izbjegava laži.

Očekuje da i drugi učine isto. Međutim, njezina povezanost s detaljima i njezina stalna kritika drugih prilično su zamorni.

Jarac

U njegovom slučaju dominantnu ulogu imaju logika i „trebalo bi“. Želi biti besprijekoran i isto zahtijeva od drugih, zbog čega ne laže kada iznosi svoje mišljenje.

Govorit će izravno, ne razmišljajući o tome kako se druga osoba osjeća, a ako se ne bavi niti jednom osobom, to znači da mu to u životu prolazi potpuno nezapaženo.

Vodenjak

Poznati po svojoj autentičnosti i spontanosti, Vodenjaci su vrlo iskreni i ne skrivaju što osjećaju i osjećaju.

Vjeruju da istina oslobađa, pa odbijaju lagati. Postoji mogućnost da o nečemu ne iznesu mišljenje, jer ga radije zadrže za sebe i ne izazivaju probleme izražavanjem.