Rak

Duboke emocije naviru iz vas toliko snažno da ćete emotivnom partneru da otvorite i svoje srce i vrata svoga doma.

Vaša urođena stidljivost ustupa mesto vašoj upornosti i požrtvovanosti koje krijete ispod maske povučenog i strahovima opterećenog emotivca.

Osoba do koje vama je stalo može da računa na vas, jer koji god problemi da je muče uvek ste joj na raspolaganju – i u dobru i u zlu.

Lav

Vaša velikodušna priroda čini vas pravim vitezom kada je osoba koju volite u pitanju, pa ćete zbog nje okrenuti svet naglavačke, a na vas se može osloniti u bilo koje doba dana ili noći.

Ukoliko ste žena, zbog urođene plemenitosti, spremni ste da za emotivnog partnera učinite više nego što je on to u stanju da učini za sebe. Angažovaćete se lično i potegnućete sve veze i kontakte samo da biste mu pomogli i usrećili ga.

Djevica

Zbog osobe koju volite, spremni ste na velika djela, jer vi ste neko ko ljubav dokazuje ne toliko riječima koliko konkretnim potezima.

Zato ćete biti više praktični nego romantični, kako biste emotivnom partneru dali do znanja kako ne treba ni da strepi, ni da se sekira zbog bilo kakvih problema.

Pored vas, on nikada neće imati osjećaj da vam nešto duguje, jer svemu što za njega učinite vi ne pridajete veliki značaj.

Nastavak na sledećoj strani…