Foto:istock

Ovaj pun Mjesec i ludoj Vodoliji je poseban i donosi promjene na emotivnom nivou svakog pojedinca, kao i na nivou cjelokupnog čovječanstva.

Stvara promjene i tjera nas da ih pokrenemo. Ako ih sami ne primjenimo tu je sledeći pun Mjesec isto u Vodoliji 22. avgust. Taj period između ova dva puna Mjeseca je vrijeme koje nas posmatra i opominje da su promjene na pragu.

Pun Mjesec donosi genijalna rješenja: Potrebno je da ih prihvatimo i primjenimo, jer ako to ne uradimo, za vrijeme drugog punog Mjeseca one će same “raditi i živjeti” htjeli mi to ili ne!

Ovaj pun Mjesec je genijalan, donosi rješenja kada mislimo da ih nema, ne voli ograničenja, ruši tabue! Informacije same dolaze do nas, laži se razotkrivaju. Od pojedinca traži da se oslobodi starih navika i shvatanja i da prihvati nove genijalne i revolucionarne ideje. Energija je jaka i tera nas na to.

Novi ljubavni počeci: Novi ljubavni počeci su na pomolu, na nivou kolektivne svesti ljudi postaju svjesni svoje unutrašnje moći i slobode i kada se ta promjena svijesti desi to je točak koji je ne moguće zaustaviti.

Buđenje kolektivne svijesti kuca na vrata! Traži od nas da odbacimo teret sa leđa kako bi talas promjena bio lakši. Svako od nas ima priliku da sam “zajaše” ovaj fenomenalni talas promjena. Pozitivne misli i human odnos prema životu je nepohodan! Da vidimo kako će se ovaj pun Mjesec odraziti na znakove horoskopa:

OVAN: Promjene vam se dešavaju u krugu prijatelja. Sada ćete vidjeti ko su vam zaista prijatelji, a ko ne. Nemojte se iznenaditi ako nekog prijatelja sada gledate drugim očima. Takođe, stvara vam se prilika za novi radni kolektiv. Taj izazov je nešto što je potrebno prihvatiti!

BIK: Promjene u karijeri. Savršeno vrijeme za promjenu posla, ali je potrebno da isključite emocije prema trenutnom poslu i da potpuno racionalno prihvatite novu ponudu. Ta ponuda će vam otvoriti nova vrata i čeka vas fenomenalan period!

BLIZANCI: Vama ovaj pun Mjesec šapuće da je sada vijeme za nove ideje i za nova učenja. Ako želite da završite davno napušteni fax ili da se doškolujete kako bi napredovali sada je idelano vrijeme zato. Isto važi i za hobi, ako ste ga zapostavili sada ga ponovo pokrenite.

Nastavak na sledećoj strani…