Svaki znak će u narednoj godini napredovati u nekom polju… Provjerite šta će vas učiniti sretnim u godini koja je pred nama

Uskoro ulazimo u 2023. godinu i nadamo se da nas očekuje puno lijepih iskustava, sretnih trenutaka i pozitivnih promjena.

Godišnji horoskop ističe da će 2023. pred nama biti prilično sretna jer Jupiter, planeta radosti i obilja, biće u veoma povoljnom položaju.

Mnoge očekuju darovi sudbine, a svaki horoskopski znak imaće svoju priliku za sreću, piše Sensa.

Ovan

Od početka 2023. do kraja aprila, Ovnovi će imati sreće u poslovima vezanim za nekretnine i putovanja.

Moguće je da će neki Ovnovi uspjeti da kupe nekretninu ili da renoviraju svoj dom.

Neki od Ovnova će otići u inostranstvo i tamo naći svoje mjesto. Osjećaj radosti će vas ispunjavati sve vrijeme.

Od aprila vas očekuje sreća u porodičnim odnosima. Usamljeni Ovan može upoznati srodnu dušu, dok oni koji su u vezi, mogu imati harmoničan odnos.

Bik

Prva četiri mjeseca nove godine Jupiter će doneti Biku povoljnu energiju za brak i roditeljstvo.

Usamljeni Bikovi treba da se angažuju na polju ljubavi, jer je malo vjerovatno da će im pravi partner pasti sa neba.

Takođe u ovom periodu moguća su zanimljiva putovanja. Od maja mjeseca vaš život će biti obasjan osjećajem harmonije i unutrašnje sreće.

Dobar period za razmatranje kupovine nekretnine.

Blizanci

Do aprila 2023. godine Blizanci će imati priliku da dostignu vrhunce u karijeri. Jupiter vam se osmjehuje u poslovnim poslovima.

Takođe, postoje sve šanse za ozbiljan finansijski rast – to može biti povećanje plate ili čak novi način zarade.

Od maja pa do kraja godine imate šansu da upoznate svoju ljubav. Moguća su snažna osjećanja i početak jedne duge romanse.

Rak

Do aprila 2023. godine, Rakovi će imati sreće na dugim putovanjima. Dakle, ako ste planirali da idete na putovanje u ovo vrijeme – ne oklijevajte, dobićete divno iskustvo!

Jupiter vas takođe podstiče da razvijate znanja. Posle aprila očekujte dostignuća u karijeri, finansijski rast, dobro zdravlje i prijatne promjene.

Lav

Prva četiri mjeseca 2023. možda će nekim Lavovima omogućiti boravak u inostranstvu.

Iako ćete u ovom trenutku biti nervozni, preseljenje vam može donijeti dobre mogućnosti.

Takođe, Lavovi mogu očekivati i povećanje prihoda. I u ovom trenutku možete primijetiti važne znakove sudbine, oni će vam dati nagoveštaj gde da krenete dalje.

Početkom maja situacija će se promijeniti, Jupiter će se pomjeriti sa svog mjesta, očekuje vas povoljan period za samorazvoj, promjenu imidža i ispoljavanje svojih ambicija.

Djevica

Početkom godine Djevicu čeka sreća u ljubavnm vezama. Brakovi i veze mogu postati jači i stabilniji, a usamljeni će moći da pronađu svoju srodnu dušu.

Moguće je da ćete u svom okruženju primijetiti da se među prijateljima krije prava ljubav.

Veoma povoljno vrijeme da naučite nešto novo, u budućnosti će vam ovo znanje biti korisno. Od 22. aprila moguće je da ćete ostvariti finansijski uspjeh.

Vaga

Očekuje vas dobro zdravlje, povećanje prihoda i zanimljiva putovanja. Mnoge želje se mogu ostvariti.

Do aprila 2023. godine možete ostvariti uspeh u karijeri i povećati prihode.

Od početka maja očekuje vas sreća u ljubavnim vezama, novim i obećavajućim vezama, koje u budućnosti mogu prerasti u snažan brak.

Očekuje vas dobro raspoloženje i moguće je da ćete željeti da promijenite imidž.

Škorpija

U prva četiri mjeseca očekuje vas sreća u finansijskim stvarima. Jupiter u vašoj natalnoj karti stvara posebnu energiju.

Zamišljajte želje i vjerujte da se mogu u ovom periodu ostvariti. Od 22. aprila poželjećete da ažurirate svoju garderobu ili kupite vrijednu ličnu imovinu.

U ovoj godini putovanja i odmori mogu biti prilično zabavni.

Strijelac

Početak godine će Strijelcu pružiti topao odnos sa porodicom. U kući će zavladati harmonija, kao i stanje unutrašnje sreće.

Osjetićete da volite ovaj svet, a ova ljubav je obostrana! Posao i službeni putevi mogu vam donijeti uspjeh.

Tokom ovog perioda, bilo bi dobro da zapamtite svoje snove, oni mogu sadržati važne smjernice za sreću. Imaćete povoljan odnos sa prijateljima.

Jarac

Jarčevi, u 2023. godini možete da prikupite nagrade za svoj trud. To može biti povišica, bonus, unapređenje ili važan kompliment od vašeg šefa.

Slobodni predstavnici znaka u prva četiri mjeseca u godini mogu upoznati savršenu osobu za sebe,
a oni u vezi biće prilično sretni i zadovoljni.

Vodolija

Vodolije početkom godine mogu da odluče da promijene posao. Ova odluka u budućnosti će dati divne rezultate u vidu prijatne plate i dobre pozicije.

Jupiter donosi bogatstvo i zadovoljstvo. Od početka maja do kraja godine dobijate nagrade za svoj rad, sklapate nova prijateljstva i korisne kontakte koji će vam dodatno pomoći u usponu u karijeri.

Ribe

Ribe su zvijezde početka godine, pošto je Jupiter u vašoj glavnoj kući. Vrijeme je da zablistate, rastete i pokažete sve svoje talente.

Sretna prva četiri mjeseca 2023. godine donijeće vam priliku da pronađete ljubav.

Ako se bavite kreativnim radom, ova oblast će vam posebno ići od ruke.

Tokom ovog perioda možete stvoriti nešto zaista genijalno. Od maja ćete imati priliku da promijenite posao ili poziciju.