ARANĐELOVAC – Čini se da je jedna Aranđelovčanka ubola premiju kada je ljubav u pitanju. Naime, prošle nedelje nju je zaprosio njen momak vatrogasac na vrlo neobičan način i tako pokazao da je ne samo hrabar i human već i romantičan.

Nesluteći ništa, ona je sedela u svojoj kući kada je začula vatrogasne sirene ispred kuće. Svi prepadnuti da se ne dešava neko zlo u njihovom komšiluku pojurili su napolje da pogledaju šta se dešava. Međutim, zaljubljeni vatrogasac ju je sa svojim kolegama dočekao ispred kapije sa buketom cveća i prstenom u ruci.

Svi su bili iznenađeni simpatičnim gestom mladog vatrogasca, a devojka je odmah odgovorila potvrdno na pitanje sad već svog verenika.

Zanimljivo je da je u prosidbi učestvovao ceo tim vatrogasaca-spasilaca iz Aranđelovca koji su želeli da podrže svog kolegu čak i u ovako lepim životnim trenucima pa su i ceo događaj objavili na društvenim mrežama.

Fotografije su na društvenim mrežama ubrzo sakupile gomilu lajkova i komentara u kojima su ljudi izrazili svoje čestitke novopečenim verenicima.

(Kurir.rs/Blic)