Tri horoskopska znaka u 2022. čeka malo turbulentniji period. Tako, čuveni ruski astrolog Pavel Globa kaže da će tri znaka imati dosta poteškoća i izazova u narednih 12 mjeseci.

Strijelac

Obratite pažnju na svoj privatni život, porodicu i razvoj karijere. Prije nego što uložite novac u neki posao dobro razmislite i napravite detaljan plan.

Zvijezde vam nisu naklonjene kada su finansije u pitanju pa postoji mogućnost da zbog loše donesene odluke izgubite veću svotu.

Tokom 2022. godine više se posvetite boravku u prirodi i radite stvari za svoju dušu.

Neka ovo bude godina u kojoj ćete sebi biti na prvom mjestu. Sad nije dobar trenutak za važne životne odluke. Jednostavno se prepustite trenutku i uživajte.

Krucijalne odluke ostavite za kasnije. Odnosi u porodici će biti napeti zato pre nego što progovorite dobro razmislite.

Rak

Tokom 2022. godine biće momenata kada ćete poželjeti da “iskočite” iz vlastite kože. Bićete puno stresnih i napetih situacija, a vi se potrudite da ih savladate i budete staloženi. Sudbina vas testira, pazite kakve poteze povlačite.

Ne bi bilo loše da počnete prakticirati meditaciju, tako lakše ćete svladati sve nevolje i turbulentne periode.

Uprkos svim preprekama na koje ćete nailaziti, jedno je sigurno – kraj godine ćete dočekati mnogo jači mentalno.

Jarac

Baš kao ni Strelčevima ni vama ova godina neće biti pretjerano dobra kada je riječ o finansijama. Trošićete više nego što zaradite, a velika je šansa i da zbog nesmotrene odluke ostanete bez veće količine novca.

Međutim, početkom proljeća imaćete priliku da pokrenete vlastiti biznis koji će vam donijeti profit. Vodite računa i ne donosite odluke naglo.

Dobro posmatrajte šta se oko vas događa, dobro je tražiti i vrebati prilike oko sebe kako ne biste slučajno propustili onu koju vam je sudbina namijenila, kaže ovaj ruski astrolog.