Foto:pixabay

Iako je energija Strijelca jako pozitivna, astrolozi otkrivaju da će za neke od znakova Zodijaka ovo biti prilično izazovan period.

Sezona Strijelca je počela 21. novembra i trajaće sve do 21. decembra. Iako ovo možda nije mjesec u kome će vam cvjetati ruže, Sunce će i dalje obasjavati važna područja vašeg života.

Za osobe rođene u znaku Bika, Raka i Jarca ovo bi mogao biti period tranzicije.

Ova energija vas priprema za nešto što možda još niste spremni da primite.

Rak

Ovo je periodu u kome ćete morati malo bolje analizirati svoje obaveze i radne zadatke. Ovo je savršeno vrijeme za procjenu na koji način svakodnevno održavate ličnu dobrobit.

Jako je važno da odvojite malo vremena za sebe i odmor kako biste napunili baterije i omogućili sebi da sve zadatke obavite na vrijeme. Ako ste u skorije vrijeme odlagali neke obaveze ovo je savršen period da ih napokon riješite.

Jarac

Vi ste neko ko daje prednost disciplini i napornom radu nad svim ostalim, tako da ne čudi da će vam ova sezona biti pomalo izazovna. Kako sunce ulazi u vašu 12. kuću izolacije i mentalnog zdravlja, sada je savršeno vrijeme da duboko zaronite u sebe.

Ovo je period u kome biste trebali da se posvetite sebi i odmorite se. Sada nije vrijeme da gomilate obaveze i nove odgovornosti. Morate sebi odrediti prioritete, a za to će vam trebati mnogo energije.

Bik

Ovo nije baš najbolji period za vas, ali ali je savršeno vrijeme da duboko zaronite u sebe i razmislite o vašim odnosima.

Sezona Škorpje je vjerovatno stavila veliki naglasak na vaše veze, a sada kada sunce prelazi u vašu osmu kuću, od vas će se tražiti da razmislite o vlastitim ličnim granicama u vašim partnerstvima i kako prema njima postupate. U ovom periodu biste se trebali ozbiljno posvetiti svojim potrebama.

Iako ova sezona može potaknuti neke teške razgovore, izaćićete iz njih sa boljim razumijevanjem sebe, kao i onoga što vam uje zaista važno.