Sestre bliznakinje Britni i Brajana upoznale su braću blizance Džoša i Džermija, na konvenciji blizanaca. Tada se rodila ljubav među parovima, a potom je usledilo i zajedničko venčanje, u Tvinsburgu u Ohaju.

Par identičnih blizanaca koji dele “svaku prekretnicu zajedno” objavio je da su obe sestre trudni, nakon što su se udali za identičnu braću blizance, piše Miror.

Britni i Brajana Den (33) venčale su se sa svojim muževima Došom i Džermijem Saliersom (35) nakon sastanka na konvenciji blizanaca u Ohaju, u SAD.

Ljubljeni parovi imali su zajednički angažman i zajedničko venčanje i sada će zajedno deliti iskustvo trudnoće. Vest je objavljena na njihovoj zajedničkoj stranici na Instagramu, gde je otkriveno da će njihova deca biti puna braće i sestara.

Napisali su: „Pogodi šta !! ?? Dvoje parova je trudno!

 

 

“Oduševljeni smo i zahvalni što doživljavamo trdnoće zajedno i delimo ovu vest sa svima vama!”

Prošle godine ne jednoj televiziji, sestre su otkrile kako planiraju u isto vreme da zatrudne.

“Mislim da postoji samo nešto što bismo voleli da zajedno doživimo. Preživeli smo većinu prekretnica u našem životu zajedno, rođendane, dobijanje vozačke dozvole, diplome i naše dvostruko venčanje. Ovo bi bio sledeći ogroman događaj, i voleli bismo da to zajedno doživimo.”, rekla je Britni.

Njihovih 15.000 pratilaca na Instagramu bili su oduševljeni vestima.

Jedan je rekao: “Omg, da li imate isti rok i da li je to planirano ???”, “Da li čekate blizance ili?”

blizanci-vencanje-fb

 *Foto: Facebook

Četvoro njih živi zajedno u istoj kući u Virdžiniji u SAD-u i zajedno su dokumentovali svoje živote. Njihovo zajedničko venčanje emitovano je na TLC u februaru 2019. godine.

Pre nego što je upoznao sestre, Džermi je rekao da su se on i njegov brat blizanac Džoš dogovorili da će se venčati samo sa sestrama bliznakinjama, piše Miror.