Detaljna ljubavna astro analiza od 19.jula do 25. jula za sve znakove Zodijaka

OVAN

U ovoj sedmici bi se moglo postaviti pitanje oko stvari koje već neko vrijeme držite skrivenim. Postoje neke tajne stvari koje se odvijaju u vašem životu. Neke stvari će napokon izaći na vidjelo i moći ćete razumjeti neke stvari koje su izgledale neobjašnjivo.

Nešto novo bi moglo izaći na vidjelo, nešto što bi vam moglo pomoći da započnete novi početak za kojim ste čeznuli. Kada je u pitanju vaša karijera moći ćete da preneste svoje stavove i postignete neke svoje ciljeve. Uz pomoć svojih komunikacionih vještina ćete moći poboljšati saradnju sa radnim kolegama i promovisati svoje ideje.

Vaše finansije se počinju vidljivo poboljšavat, a sve poslove ćete završavati bez stresa.

BIK

U ovoj sedmici ćete se fokusirati na svoj društveni život. Ljudi koji vas okružuju će vam neprestano donositi vijesti, nekad dobre nekad loše, zbog čega će se vaše raspoloženje mijenjati iz minuta u minut.

Moraćete ponovo pronaći sebe, svoje granice i želje. Ne dopustite da vas umor zaustavi u potrazi. Uskoro će vaša uloga biti jasna i sve će biti puno lakše. Kada je u pitanju vaša karijera, prolazite kroz veoma produktivnu fazu i idete naprijed sa puno apetita i spremnosti za rad.

Nema potrebe da se forsirate više nego što morate. Kada su u pitanju vaše finansije, bilo bi dobro da se držite svog budžeta kako biste zadržali kontrolu. To će vam osigurati budućnost bez stresa.

Nastavak na sledećoj strani…