Osobe rođene u ovom znaku su neko ko zna sta hoće iako djeluju kao neko ko  je miran,povučen i stidljiv.

One su neko ko samo ne želi da se o njima priča niti ima potrebu da u bilo kom smislu i u bilo kom slučaju bude u centru pažnje.

Ribe  su iskrene, nesebične, biča koja će vas voljeti iskreno ali koja ce na svaki način pokušavati da usreće one do kojih im je stalo.

Imati ribu kraj sebe  znaci imati nekog ko ce vas voljeti, ko ce vam biti oslonac, rame za plakanje, osoba koja će moći da vas razumije, da vam bude oslonac… One su neko ko je zapravo mnogo jači nego što djeluje.

Recimo,važi mišljenje da je  muškarac rođen u znaku ribe neko ko nije svjestan toga šta želi.

No, itekako jeste. On samo nije jedan od onih  koji se prosto  uklapaju u masu i koji pokušava da privuce pažnju u svakom trenutku.

Riba je neko ko je inace po prirodi veoma strpljiv i može se zapravo reći da će uvijek naći načina da dobije ono sto želi.

No, uvijek na lijep način, i ako  treba da sačeka da se nešto desi, ona će to i da uradi.

Prosto nije znak koji ce vršiti pritisak na bilo koga i to je ono što moramo da naglasimo.

Moramo da kažemo da je riba neko ko ima stav iako mnogi misle da je ona osoba sa kojom možete kako hoćete.Ne, i ni u kom slučaju.

Samo, riba ne želi da joj iko govori kako će da živi jer ona ima neke svoje želje i planove za koje prosto misli da su ispravni.

Moramo da dodamo da je ovo znak koji se vrlo brzo zaljubi.

Vrlo se brzo veže za nekog pa čak i ako je tu osobu tek upoznala, jer je prosto takva. Osjećajna i emotivna preko svake mjere.

Jednoj ribi nikad neće pasti na pamet da prevari.Ali isto tako ni da prevaru oprosti jer je izdaja ono sto ovaj znak nikad nece tolerisati.

Moramo da dodamo da je riba biće koje ima potrebu da usreći one koje voli. Uvijek, i na svaki mogući način, u svakoj mogućoj situaciji.

Kada pričamo o ženi rođenih u znaku ribe onda treba da dodamo i to da je ovo žena koja je savršena kao supruga i majka.Ona stvarno živi za to.

Za to da voli, za to da bude oslonac i rame za plakanje, prosto neko ko ce vas voljeti.

Da vam dokaze da postoje žene kojima novac nije na prvom mjestu.

Zato sto, jednostavno,  ženu ribu nikad novac ne može da usreći.Ona hoće pravu ljubav.

Hoće nekog ko ce je voljeti iskreno.

Iznad svega.Nekog ko će joj biti oslonac.Njeno lićno rame za plakanje.