Osobe rodjene u ovom znaku zaista posjeduju veoma neobican ukus, specifican stil izrazavanja i u izvjesnom smislu pomalo “pomjerenu” percepciju.

Ukoliko pazljivije analizirate osobu u znaku Vodolije, jedna od prvih asocijacija na koju pomislite jeste “neobicnost”. Ta njihova neobicnost se manifestuje na razlicite nacine, kao sto su: stil oblacenja i izrazavanje, reakcije i nepredvidljivost ponasanja.

Naravno, glavni adut koji drze u svojim rukama jeste njihova brilijantna inteligencija.

Zbog toga Vodolije cesto umiju da djeluju superiorno i bezobzirno u odnosu na svoju okolinu.

Oni su zaista veliki majstori u pronalazenju dobrih ili prakticnih rjesenja.

Vrlo su sposobni i umiju smisljeno da iskoriste i najmanju sansu ili da odaberu onu varijantu koja njima licno donosi najveci uspjeh, dobitak i zadovoljstvo.

Ipak, koliko god djelovali na okolinu nepredvidljivo, neobicno i leprsavo, to je samo djelimicna istina.

Pravo objasnjenje i “tajna” njihovog uspjeha se krije u cinjenici da oni djeluju haoticno u spoljasnjem svijetu ili na globalnom planu, ali zato u svojoj glavi imaju jasne ciljeve i licne prioritete.

Dakle, Vodolija je spremna da promijeni bezbroj razlicitih uloga i da upotrebi mnoga sredstva pre nego sto ostvari svoj cilj.

Postoji sjajna anegdota u vidu komentara koji na dobar nacin ilustruje njihov psiholoski profil i karakter, njihov stil izrazavanja, cud i ponasanje.

Nakon dugogodisnjeg zivota sa jednom Vodolijom — damom, covjek objasnjava prijatelju svoju fascinaciju: “Znas, Ona (Vodolija) je spremna i sposobna da promijeni sve na sebi, cak i cijeli svijet oko sebe, ali ne i da promijeni svoj cilj.

To je nevjerovatno, zbog toga je izuzetno cijenim, ali i zazirem od nje”.

Zaista, uz Vodolije imate utisak da sve podlijeze zakonu promjene osim ciljeva koji se nalaze u njihovoj glavi.

Vodolija u svakom slucaju skrece veliku paznju na sebe, bilo da je rec o neobicnom stilu oblacenja ili o vrlo specificnom izrazavanju i ponasanju, a u osnovi svega je — provokacija.

Znaci, oni svjesno djeluju na Vasa cula i na Vase emocije. Oni znaju kako ili cime da privuku neciju paznju, a narocito, da zaintrigiraju Vasu radoznalost.

Ljubavni susret sa osobom u znaku Vodolije neminovno donosi veliko uzbudjenje, mnoga iznenadjenja i neizvjesnost.

Sjajno su savladali sve lekcije ljubavnog zavodjenja i upotrebu razlicitih strategija, u rasponu od velike cednosti do vrelih strasti — “do poslednjeg daha”.

Njihovo raspolozenje je povremeno vrlo euforicno, ekscentricno ili provokativno, ali sa njima Vam nikada nece biti dosadno. Vodolije su veoma radoznale osobe i konstantno teze novom iskustvu, bilo da je ono saznajno, ljubavno, culno ili misticno..

Na koji način se treba udvarati osobi u znaku Vodolije

Ukoliko ste daroviti, slobodno upotrijebite svu svoju mastu bez ikakvih ograda, i bez suvisnih skrupula. Vazno je da Vas stil izrazavanja djeluje vrlo originalno, neposredno i intrigantno.

Zapamtite dobro: nikada, ni u jednom trenutku, nemojte potcijeniti njihovu inteligenciju!

Vodolije zaista djeluju nonsalantno i leprsavo, ali to se zapaza samo spoljasnjim — “blic” posmatranjem. Naravno, sustina je u necem drugom sto se ne vidi, sto ostaje skriveno iza neprobojnih zidova.

Ukoliko ste dovoljno sarmantni, duhoviti, inteligentni, elokventni, lucidni i zabavni, ocekuju Vas pozitivni signali sa njihove strane.

A na svaku njihovu poruku treba odgovoriti sa odredjenim stilom i veoma samouvjereno.

Šta vaš partner ili osoba koja vam se udvara mora obavezno da zna o vama

Vazno je razumjeti da Vi imate veoma specifican ukus i da Vas ne interesuju prosjecne vrijednosti ili srednja mjerila.

U tom smislu, Vama ne trebaju nikakva pravila koja djeluju rigidno, ili principi koji narusavaju Vasu potrebu za usavrsavanjem.

Naravno, Vi ste veoma radoznala osoba i zbog toga pazljivo posmatrate sve ono sto se desava oko Vas, ali Vi svoj pogled uvijek upirete ispred drugih.

Vi ste pokretljivi i uvijek spremni na akciju koja obecava novo saznanje, dobru zabavu i, narocito, uzbudljivo iskustvo.

Vas partner mora da Vam se prilagodjava na razlicite nacine, cak i onda kada nije u stanju da u potpunosti razume sve Vase afinitete, interesovanja ili motive.

Vi ste veoma tolerantna osoba i zbog toga ocekujete da okolina postuje Vase pravo na slobodnu volju, a od svog partnera prizeljkujete bezrezervnu podrsku, podsticaj i beskrajnu inspiraciju.