Jedna divna žena iz Colorada učinila je nešto što je bez riječi ostavilo cio svijet.

Katie Page je majka dvoje usvojene djece, koja su u srodstvu. Kada je saznala da imaju i trećeg napuštenog brata, ova žena je riješila da mu odmah pruži dom.

Ova žena je i prošle godine rastopila srca širom svijeta kada je shvatila da djevojčica Hana kojoj je bila staratelj ima istu biološku majku kao njen usvojeni sin Grayson, koji je sa njom od 2017.

Tada je zvanično usvojila i Hanu. Sada je mama saznala da Hana i Grayson imaju i jednogodišnjeg brata Jacksona, koji je takođe napušten.

  • Istog trenutka kada sam ga uzela u ruke, sreća me je preplavila. Odmah sam rekla – ovo je njihov brat, ovo je njihova porodica”, opisala je susret sa sinom.

Prošle godine je objašnjavala sličnost koju je primijetila kod svojih dvoje mališana, i na taj način shvatila da su u srodstvu. Kako je biološka majka stavila dva različita prezimena u dokumentaciji, ona nije znala od samog početka da je u pitanju ista žena.

Nakon nevjerovatne sličnosti, ona je uradila DNK test i pokazala da djeca zaista imaju istu biološku majku. Tada je Hana i zvanično usvojena.

O Jacksonu je biološka majka također dala pogreške podatke, ali je sve otkriveno na vrijeme.