SNIMKA vjeverice koja je tražila vodu te zatim pila iz flaše oduševila je milijune ljubitelja životinja na društvenim mrežama.

Na snimci se vidi vjeverica kako se mota oko dječaka koji drži u ruci bocu vode. Preslatka životinja povremeno se uspravila na stražnje noge te rukama pravila gestu prema dječaku. “Aww, žedna je”, komentirao je netko sa strane.

Nakon što je otvorio bocu, dječak je pitao kako da joj da vode i čini se kako je bocu tad predao snimatelju koji je napojio životinju.

Nije jasno gdje je točno nastala snimka, iako se vjeruje da je snimljena negdje u SAD-u. Prikupila je više od 3 milijuna pregleda samo na Redditu, gdje su mnogi istaknuli kako su gradske vjeverice poznate po svojoj inteligenciji kad je riječ o pristupanju ljudima.

“Dovoljna je jedna osoba da im ponudi bocu vode kako bi znale što je to”, pisali su. “Čitao sam da gradske životinje imaju veću inteligenciju od istih u divljini”, još je jedan od komentara. “Zbilja zanimljivo, ali ima smisla”, složili su se drugi, navodeći kako je vjeverica naučila dati do znanja ljudima što želi

Izvor:index.hr