Poštar iz Sarajeva Dino Jašar rešio je da se lati mikrofona, pa pokaže svima da se i posle 25 godina bavi i pevanjem. Podršku te večeri pružili su mu sinovi Emir, Tarik i Omar, kao i supruga Amra kojoj, kako kaže, svaki dan odlazi na posao samo da joj kaže da je voli.

“Amra je moja ljubav i to svi koji me znaju. Ja volim svoju ženu, ona je prelepa i svakog dana dolazim na njen posao kako bi joj rekao da je volim. Ne znam kako je baš mene izabrala i htela”, rekao je takmičar sa suzama u očima.

Najemotivniji trenutak na sceni dogodio se onda kada ga je mučila najveća trema.

FOTO: PRINTSCREEN, NIKAD NIJE KASNO

Naime, Dina je sin zagrlio pa i zapevao sa njim, samo kako bi se njegov otac malo smirio i opustio. Prizor u kom otac i sin pevaju zagrljeni u duetu dirnuo je sve u studiju.

“Meni je oko zasuzilo. Kad je sin izašao, video sam da imate iskren odnos pun podrške i razumevanja”, rekao je Asim Brkan u “Nikad nije kasno” poželevši kompletnoj prodici Jašar sve najbolje.

FOTO: PRINTSCREEN, NIKAD NIJE KASNO

Anja Mit takođe se raznežila njihovim nastupom, a posebno je pohvalila Dinovog sina koji je ocu pružio podršku.

“Dva sina, sjajan pevač, ma ti si preslikan Marinko Rokvić”, našalio se Mare i dodao da je Dinov prvi nastup u šouu prošao sjajno.

Žika Jakšić otkrio je da se Dinovi sinovi takođe bave muzikom, kao i da se jedan od njih prijavio za “Zvezde Granda”. Koliko je ova porodica složna i puna ljubavi svedoči i priznanje Dinove supruge da joj je život sa Dinom i sinovima idealan.

FOTO: PRINTSCREEN, NIKAD NIJE KASNO

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Nikad nije kasno