Početkom decembra, pomračenje Sunca u Strijelcu donosi pravu magiju pred novu godinu, ne samo Strijelčevima već i još nekim znakovima zodijaka.

Ljubavni horoskop otkriva koga magija očekuje. Energija iz pomračenja Mjeseca u Biku u novembru 2021. staviće u prvi plan ljubav.

Uticaće na nas tako što će nas ohrabriti da odbacimo sve prepreke i stege i pronađemo put do senzualnog zadovoljstva.

Sunce u Škorpiji produbiće naše najdublje i najskrivenije želje, dok će Mjesec u Biku voditi našu podsvijest ka zadovoljenju svih čula. Početkom decembra, pomračenje Sunca u Strijelcu donijeće još jednu šansu za “magiju” pred samu novu godinu.

Evo koji horoskopski znaci mogu očekivati najveću sreću u ljubavi tokom novogodišnjih praznika;

RAK: Ove praznične sezone ljubav će vas pronaći gde god da krenete. Sa nekoliko planeta, uključujući Pluton, koje vas guraju da dublje zaronite u iskustvo ljubavi i romantike, ovo je godina u kojoj je sve moguće, stare veze mogu postati nove, ono što vas je povrijedilo biće zaboravljeno, a novi ljubavnici mogu ući u vaš život.

BIK: Praznična sezona povećaće želje i poželjnost Bika. Pod uticajem Urana i Saturna vaša senzualnost I zavodljivost biće u prvom planu.

Ako ste u vezi, isprobajte nešto novo u spavaćoj sobi. Ukoliko ste slobodni, pripremite se za novu romantičnu avanturu. Iako mrzite promjene, one mogu biti veoma zabavne.

STRIJELAC: Zbog vaše vladajuće planete, Jupitera, imate tendenciju da budete prilično srectni tokom cijele godine. Posebno ove praznične sezone, Neptun i Mars će vam donijeti sreću u ljubavi.

Mars u vašem znaku podgrijava žudnju za romansama i raspirivanju strasti.

Ako ste u vezi, napravite romantičnu atmosferu i podsjetite se zašto ste se uopšte zaljubili u svog partnera. Ako ste slobodni, unesite promjene u svoj izgled, očekuje vas zanimljiv susret.

ŠKORPIJA: Pomračenje Mjeseca u znaku Bika u novembru će se suprotstaviti vašem Sunčevom znaku i aktivirati vašu romantičnu crtu. Mars, planeta strasti, agresije, takođe je u vašem znaku do 14. decembra.

Ovo će vam dati samopouzdanje da ostvarite svoje najveće želje. Ako spazite dopadljivog stranca, napravite prvi korak. Za one u vezi, zvijezde poručuju da produbite intimnost.

JARAC: Od svih znakova zodijaka, Jarac će biti najsretniji u periodu praznika jer će Venera, planeta ljubavi i ljepote, prolaziti kroz vaš znak do marta. Dobar je trenutak da iskoristite svoje zavodljive moći da privučete nove ljude.

Očekujte duboko strastvenu vezu, posebno ako upoznate nekog novog između 9. decembra i novogodišnje noći. Možete imati utisak kao da ste se sreli u prošlom životu, prenosi Sensa.