Ovan: Ne kvarite važnu ljubavnu priču besmislenom raspravom. Kao i kod svakog radnog projekta, budite strpljivi.

Bik: Odvojite malo vremena da razmislite, a ne da žurite s donošenjem važne odluke u romantičnoj vezi. Posao ide dobro, ostanite mirni.

Blizanci: Pravo je vrijeme za realizaciju projekta udvoje, ne propustite priliku. Posao upravo cvjeta!

Rak: Neophodno je nešto promijeniti u vašem odnosu, možda je to jedini način da riješite nesuglasice. Posao vam ne stvara posebne probleme.

Lav: Ne propustite priliku da riješite problem par koji traje već neko vrijeme, ovo je pravo vrijeme da se s njim suočite. Na poslu vas čekaju važne odluke.

Djevica: Ovog četvrtka 20. sreća vam se smiješi. Pozitivan je dan u ljubavi, ali i na poslu, iako treba pripaziti da se ne upustite u ludo trošenje.

Vaga: Moglo bi biti pravo vrijeme u smislu osjećaja. Mjesec je na tvojoj strani. Također ste u prednosti što se tiče novih radnih ugovora.

Škorpion: Ne dopustite da svađa uništi sve što ste izgradili u svom odnosu kao par. Ne donosite odluke sada na radnom mjestu, ovo nije vrijeme.

Strijelac: Zvijezde su na vašoj strani, druga je stvar ako ne sklapate nove važne sastanke. Čak je i na poslu to faza renesanse.

Jarac: Ovaj četvrtak je pravi dan da saznate ide li vaša veza u dobrom smjeru. Moći ćete riješiti teške situacije na poslu.

Vodenjak: Ovo nije vrijeme da se fokusirate na ljubav, pričekajte još malo. Moguće je da će vam nova prilika za posao pokucati na vrata.

Ribe: Malo suzdržan dan u parovima, ali ne brinite, stvari će se promijeniti za nekoliko dana. Dobre prilike su na putu na polju posla.