Astrolozi kažu, ako ste rođeni u nekom od ovih znakova, vi ste pravi srećnici. Za vas se novac prosto lijepi i velike su šanse da ćete napraviti nešto veliko u životu. I nedavno sprovedneo istraživanje je dokazalo da se u ovim horoskopskim znakovima rađa najviše milionera.

Kako je navedeno u istraživanju u znaku Vage se rađa najveći broj milijardera, čak njih 27.

Vage po svojoj prirodi mnogo vole novac, a vole i da ga troše. Nisu škrtice, pa sve što zarade brzo potroše na sebe ili druge. Često novac pozajmljuju prijateljima, a o naplati dugova i ne razmišljaju. Vole druženje, izlaske i provod u dobrom društvu. Astrolozi ih smatraju veoma sposobnim, pa kada dođu do male sume novca veoma brzo uslijedi i velika cifra. Kod ovog znaka važi pravilo da “para na paru ide”.

Pored Vaga i za ove horoskopske zankove se novac “lijepi”:

Bik

Bikovi vole udoban život, raskoš i luksuz su prvi na njihovoj listi prioriteta, pa im nije teško da se potrude da to i ostvare. Neumorni su u nastojanju da se obogate, materijalisti su i nema sumnje da će sebi obezbijediti život kakav priželjkuju.

Djevica

Detaljisti, perfekcionisti, pripadnici ovog horoskopskog znaka obraćaju pažnju na sitnice koje im mogu pomoći da dođu do boljeg života. Svaka informacija koju čuju jeste potencijalna prilika za zaradu. Inteligencija i upornost im pomažu da to i sprovedu u djelo.

Škorpija

Veoma uporna Škorpija neće spavati dok ne ostvari svoj naum. Za njih ne postoji riječ predaja. Imaju jako visoke standarde, pa su zato spremni i da zasuču rukave. Vrlo su strastveni u svemu što rade, što ne može da ostane bez uspjeha. Magnet su za novac.