Najčešći horoskopski znak je Djevica, no znate li koji je najrjeđi? Prema podacima New York Timesa najmanje ljudi je rođeno na Badnjak, Božić ili Novu godinu, a svi oni spadaju pod znak Jarca, stoga je Jarac najrjeđi horoskopski znak.

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su sjajni prijatelji. Jarčeve je lako i prepoznati – iako se ponekad mogu ponašati superiorno, to je samo njihov obrambeni mehanizam. Zapravo su pripadnici ovog znaka preslatka bića.

 

Budući da Jarčevi imaju hladan izraz lica i čeličan pogled, to im pomaže u karijeri pa često vrlo brzo napreduju u svom poslu. Znaju kako samouvjereno prenijeti svoja očekivanja i želje, ali ujedno su prilično praktični i iskreni ljudi.

Budući da je Jarac glavni znak zodijaka, rođeni su da budu vođe, pomagači i pokretači. Njihov element je zemlja, što znači da s obje noge stoje čvrsto na zemlji, što pomaže drugim ljudima da se osjećaju sigurno u njihovoj prisutnosti.

Iako se na početku možda ne čine takvima, Jarci su neki od najvjernijih prijatelja. Jasno kažu ono što žele i očekuju od drugih. Javit će vam ako nisu raspoloženi za druženje (vjerojatno su iscrpljeni od prekomjernog rada), ali inzistirat će da vam pomognu i da budu uz vas kada je to potrebno.

Jarci su također pouzdani partneri. Iako imaju reputaciju da su distancirani (dobri su u seksu za jednu noć), nakon što započnete vezu s Jarcem, oni nikamo neće otići. Njihova priroda odlično se slaže sa zračnim znakovima poput Blizanaca, Vage i Vodenjaka. Sve dok ih možete intelektualno pratiti, oni su vaši.