Astrolozi najavljuju da će sledeća godina biti daleko uspješnija od ove za sve znakove, u većini oblasti života. Rekli biste, to i nije teško, pošto je nemoguće da se ovakva godina ponovi. Ipak nije uvijek tako.

Sjetite se problema koje ste imali i mislili da su nesavladivi. Doći će i novi, veći i strašniji, ali 4 znaka će sigurno izaći kao pobjednici iz većine životnih bitaka.

Za Ovna slijede krupne odluke u ljubavi, za Lava je ovo sjajan period za karijeru, Djevica će konačno staviti svoj život na prvo mjesto, dok Jarca će ovog ljeta zadesiti prava oluja ljubavi.

OVAN

Od početka ljeta do avgusta, osobe rođene u znaku Ovna imaće priliku da upoznaju dušu za kojom su odavno tragali. Ovaj odnos nije prolazna avantura, već jaka i trajna veza o kakvoj godinama sanjate.

Oni koji su u vezi, želeće da naprave korak više u odnosu sa partnerom. Mnogi Ovnovi razmišljaće o vjenčanju, zajedničkom životu i neće se plašiti promjena.

Profesionalni i finansijski aspekt života takođe napreduju, pa nemojte da se ustručavate od predlaganja vlastitih ideja.

Sretni brojevi: 1, 22, 34, 45, 76, 3, 9, 98, 43, 10

LAV

Uticaj Jupitera donosi vam sreću u ljubavi, kao i šansu da upoznate dobrog partnera. Najviše šansi za ovu priliku očekuje vas do jula mjeseca.

Lavovi koji su u vezi ili braku razmišljaju o roditeljstvu, a mnoge od njih do kraja 2021. godine očekuju lijepe vesti.

Ovo je odlična godina za za pokretanje novog posla i ostvarenje starih ambicija. Pravite planove za karijerui trudite se da ostvarite željeno – manje kritikujte sebe.

Sretni brojevi: 45, 63, 42, 10, 11, 1, 33, 87, 9, 14

DJEVICA

Očekuje vas vrlo uspješna godina, naročito na polju ljubavi. Od avgusta imaćete sjajnu priliku da upoznate nove ljude i uđete u vezu koja će biti vrlo uspješna.

Oni koji su u emotivnom odnosu obnoviće odnos sa partnerom i pobijediće svaku prepreku. Ljubav je jača od svih izazova!

Djevice će i u 2021. godini naporno raditi, kao i obično, ali sada se jedna stvar mijenja na bolje – očekuje vas nagrada za vaš trud i rad. Bićete prijatno iznenađeni i polaskani.

Sretni brojevi: 16, 24, 15, 25, 45, 5, 30, 47, 93, 3

JARAC

Osobe koje su rođene u znaku Jarca očekuje unutrašnji mir i harmonija. U 2021. godini možete očekivati divan poklon Univerzuma ovog ljeta – prava ljubav!

Ako ste već u vezi, očekuje vas talas prijatnih osjećanja i vraća se strast u vaš odnos.

Usamljene Jarčeve očekuje burna i nevjerovatna romansa. Iako nećete biti raspoloženi za novu vezu, ljubav će se dogoditi iznenada.

Očekuje vas napredak i na polju karijere i finansija. Ovo je godina u kojoj imate sjajnu priliku da stičete nove vještine i znanja, a sa svakim novim saznajem stičete sposobnost koja će vam donijeti prosperitet i poslovni uspeh.

Srećni brojevi: 1, 3, 7, 46, 5, 15, 51, 39, 41, 94

 

Izvor