Poslednji mjesec u godini donosi magične trenutke, položaj planeta probudiće strasti, radoznalost, ukrstiti puteve sa zanimljivim ljudima i na naš put dovesti srodne duše.

Neki znakovi imaće velike šanse za uzbudljive romanse na poslu, dok će se drugi sjetiti starih, neprežaljenih ljubavi.

 

Evo koji znakovi će imati najviše sreće u ljubavi tokom decembra

Rak

Velike su šanse da će vam se svidjeti neko iz vašeg profesionalnog okruženja ili neko koga stalno srećete u prodavnici, u parku, u teretani, u kafiću….

Romansa je prilično vjerovatna i strastvena, međutim, ne odmah: moraćete prvo sebi da dokažete da su vaša osjećanja ozbiljna, da se toj osobi može vjerovati.

Oni koji su u vezi biće na testu usljed ljubomore i poljuljanog povjerenja.

Strijelac

Velike su šanse da sretnete osobu svog života. Početak veze može ličiti na uzbudljivu avanturu, ali kasnije ćete morati da napravite ustupke u svom načinu života, nešto da žrtvujete i promijenite, ukoliko vam je do ove ljubavi stalo.

Ako ste već u vezi, cenite trud I partnera da vas usreći I nemojte ga zapostavljati zbog prijatelja.

Bik

U decembru ćete možda odlučiti da obnovite neku raniju komunikaciju, da se ponovo vidite s nekim ko vam se nekada mnogo dopadao. U početku će sve biti zabavno i prijateljski, ali u nekom trenutku će stvar postati ozbiljnija.

Glavna stvar je da se ne plašite iznenadnih međusobnih osećanja. Ako ste već u vezi, onda ćete vi i partner imati šanse da zajednički steknete nešto o čemu već dugo razgovarate.

Jarac

U ljubav će se pretvoriti neki prijateljski ili poslovni odnos koji već imate. Velika je verovatnoća da će neka slučajna situacija doprineti vašem zbližavanju, tako da ćete pronaći nekog sa kim ćete biti srećni.

Ako već imate srodnu dušu, očekuje vas veoma produktivan mesec u pogledu daljeg razvoja i produbljivanja odnosa.

Škorpija

Slobodne Škorpije u decembru mogu da razviju osećanja prema nekome sa kim se u nečemu takmiče. Shvatićete da je upravo sukob sa ovom osobom ono što vas inspiriše, pokreće strasti.

Privlačnost će biti obostrana, pa imate velike šanse za izuzetno uzbudljivu vezu. Ako već imate partnera, onda morate da ojačate psiho-emocionalnu vezu i da razgovare o onome što dugo zahteva zajedničko rešenje, prenosi Sensa.