JARAC

Sreća vlada vašom vezom i na horizontu nema crnih oblaka. Ovo razdoblje pomoći će vam da se osjećate bolje, opuštenije, a čak ćete malo olabaviti i svoj oklop. Nećete oklijevati da pokažete svoju zavodničku stranu, radost i toplinu. Lako ćete pronalaziti riječi kojima ćete rastopiti srca svojih partnera ili simpatija.

DJEVICA

Ovo razdoblje donijeće vam ispunjenje u ljubavi i nezaboravne susrete. Zbog sve te ljubavi, osjećaćete se ugodno i dobiti više samopouzdanja za budućnost. Iako ste inače skloni tjeskobi, ovog proljeća prestaćete da se brinete i potpuno ćete iskoristiti harmoniju i sreću u svojim vezama. Napokon ćete se osjećati zadovoljno sobom.

OVAN

S povratkom lijepog vremena, pronaći ćete u sebi novi žar koji će vam podići samopouzdanje. Bićete zavodljiviji nego ikad i održavaćete plamen svoje veze u životu, a možda ćete čak i priznati svoja osjećanja nekom posebnom. Nište ne može zadržati vaše žudnje. Ipak, nemojte brzati, jer retrogradni Merkur može uzrokovati komunikacijske probleme, piše MSN Lifestyle.