Foto:pexels

Astrolozi ističu da će ovi horoskopski znakovi imati najviše sreće u ljubavi tokom zime 2020./2021. godine:

Bik

Tokom januara i februara 2021, snaga će igrati ključnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Ljudi koje upoznate podsticaće vas na razvoj i pokazaće vam kako da iskoristite na najbolji mogući način svoje kreativne resurse.

Ovo će biti odlično vrijeme da vidite koliko daleko možete da raširite svoje srce.

Što više vremena budete odvojili za stvari koje vas iscjeljuju i pomažu vašem rastu, vaše srce će ove zime biti zadovoljnije.

Rak

Pošto se 2020. godina otvorila sa punim Mjesecom u vašem znaku, ova godina je za vas obilježena neočekivanim putovanjima duboko u vašu saopstvenu dušu. Isto će se nastaviti i početkom iduće.

Intuicija će vas odlično služiti na polju romantike i zbog toga ćete razvijati veze koje će pozitivno uticati i na vaše vrednovanje sopstvenog bića.

Budite jasni u vezi sa svojim potrebama i partner će se potruditi da ih ispuni.

Lav

Šta želite? Šta zaista želite?

Ovo nije vrijeme da nastavite da ulažete u veze iz kojih ništa ne učite, ali nije ni sjajan trenutka da dozvolite da vas ego nadvlada.

Vaš znak je snažan i ima veliki ponos, ali sada je trenutak kada se oslobađate negativnosti i otvarate svoje srce za prave vrijednosti u ljubavi.

Strijelac

Iskustva koja ćete doživjeti ove zime pripremiće vas za velike promjene na seksualnom i ljubavnom polju.

Obratite pažnju na sve stvari koje čine da se osjećate nesigurno, paranoično i nestabilno, kao i na stvari koje čine potpuno suprotno.

Kada dostignete ovu jasnoću, znaćete u kom pravcu treba da usmjerite svoju strijelu ljubavi.

Vodolija

Nećete biti raspoloženi za igrice u vezama, kratke avanture, flert ili prevare.

Poslednjih nekoliko godina naučili ste da poštujete sopstvene želje i potrebe. Takođe, shvatili ste kako da kontrolišete samo stvari koje su u vašoj moći, a o drugim da ne brinete.

Sada ste svjesni svojih potreba i otvoreno koračate ka istinskoj ljubavi, naročito u januaru mjesecu.