Foto:istock

Ovan

Bit ćete jedan od favorita  za 2021. godinu. Novu godinu obilježit će vrlo poseban sastanak koji će vam pružiti snažne emocije i neviđenu strast. Ono što ćete doživjeti bit će priča koja će trajati.

Vodolija

2021. godine Vodenjaci će također pronaći ljubav. Naredni mjeseci bit će protagonisti bajke. Netko će doći probuditi vaše srce i vratiti one davno zaboravljene emocije. U početku možda neće biti lako pridobiti vaše povjerenje, ali osoba koju upoznate znat će se koristiti pravim gestama i riječima da vas duboko dotakne. 2021. je definitivno vaša godina, iskoristite je!

Bik

Iako će vam nadasve radno mjesto donijeti najneočekivanija zadovoljstva, iznenađenjima za novu godinu nije kraj. Upoznat ćete osobu koja će vam, osim što će vas uzbuditi, zakucati kao u tinejdžera. Da, ljubav će također stići u ovoj blaženoj godini i bit ćete plaćeni za sve tuge i mjesece samoće koje ste proživjeli. Zato držite oči i uši otvorene!

Riba

Među 5 horoskopskih znakova koji će ljubav pronaći 2021. godine nalazimo i znak Riba. Pripremite se jer ćete upoznati nekoga zaista posebnog. Onog kojeg ste uvijek željeli u blizini, ali za kojeg ste sumnjali da postoji. Slatki, romantični, pažljivi kakvi jeste.

Lav

Nade će vam se ispuniti i uskoro ćete sresti ljubav. Autentična ljubav koja će cvjetati jednostavnošću, bez vatrometa i specijalnih efekata. Emocije, toplina zagrljaja, strast koju ćete osjećati kako raste iz dana u dan bit će dovoljni.