AKO ste trenutno u vezi i imate neki poseban osjećaj da je on “onaj pravi”, nastavite čitati. Naime, stručnjakinje za veze Claire Wexler i Fay Goldman otkrile su za časopis Women’s Health šest znakova koji pokazuju da je on upravo taj kojeg ste čekale. Morate priznati da su neki od sljedećih šest znakova prilično neočekivani.

1. On nije vaš uobičajen tip muškarca

Ponekad same sebe uspijemo uvjeriti kako nam se sviđa samo jedan tip muškarca, što nas lako prebaci u sigurnu zonu i nesvjesno pridajemo pažnju samo tom tipu muškaraca. Međutim, ako se odlučite izaći iz tog lažnog utočišta, vjerojatno je da ćete pronaći upravo ono što ste tražile.

2. Volite istu hranu

Ovo vam može zvučati pomalo blesavo, no Wexler i Goldman tvrde da hrana igra vrlo bitnu ulogu u vezi. Parovi koji vole istu hranu složniji su i zadovoljniji nego oni kojima se ukusi ne podudaraju.

3. Oboje volite životinje

Ako vi svog psa smatrate svojom bebom, a vaš partner ima stav da je psu mjesto u dvorištu i u njegovoj kućici, imate problem. Osim što nećete s njim moći podijeliti svoje uzbuđenje oko udomljavanja novog ljubimca, počet ćete ga smatrati okrutnim jer se ipak radi o živim bićima za koja ste vi vezani, a on ih smatra manje vrijednima.

4. Jednako ste uredni ili neuredni

Bilo da oboje volite savršeno čist i uredan stan ili vam ne smeta živjeti u neredu, bitno je da vam se stavovi po tom pitanju podudaraju. Nitko ne želi slušati neprestano zanovijetanje oko pospremanja i čišćenja.

5. Oboje imate isti pojam o vremenu

Tu mislimo na kašnjenje i smatrate li oboje da je to u redu ili da je jedino pristojno doći u dogovoreno vrijeme. Ako vaš partner smatra da je jedino u redu doći na vrijeme, a vama je jedna od najtvrđih navika kašnjenje, on bi se mogao uvrijediti jer ne poštujete njegovo vrijeme, pa samim time ni njega.

6. Na početku ste mislili da je “malo predobar”

Koliko god vi mislile da vas privlače “loši dečki”, ono što vam treba je upravo suprotno od toga. Možda se na početku mogu učiniti pomalo dosadnima, no dobri dečki bit će u svakom slučaju bolji izbor na duge staze. Zato dajte prednost dobricama i mogle biste se vrlo ugodno iznenaditi, piše Index.hr.