Ne radi se o zlobi, nego više o ljubomori i žestokoj konkurenciji. Ne mogu priznati da ste postigli nešto važno. A sve to nema veze s njihovim uspjesima jer su i oni možda puno postigli.

Osobe s ovim karakteristikama očito pripadaju sljedećim znakovima:

Škorpion

Škorpion je osoba koja lako prihvaća uspjeh drugoga. Ne otkriva svoje pravo stajalište, pa možda nećete znati je li stvarno zadovoljan vašim uspjehom ili je ljubomoran.

Sigurno će vam pokazati svoju radost izvana i reći vam ohrabrujuće riječi, ali ono što se događa u njegovom umu je druga stvar.

Strijelac

Strijelac se jedva raduje uspjehu drugog jer jednostavno želi sve za sebe. Ono što obično čini jest da to pokušava podcijeniti, napominjući da je to bila samo sreća, a ne rezultat truda.

Pokušava reći da ne bi mogao to učiniti da nema njegovu pomoć. Međutim, postoje trenuci kada nekoga lako mogu prevariti i dovesti do neuspjeha.

Ribe

Ribe lako varaju one oko sebe jer su skromne osobe i ne pričaju puno. Ali ono što se događa u njima je nešto sasvim drugo.

Ljubomoran je i vrlo se natječe s ljudima koji uspijevaju. Također se neizravno pokušava podcijeniti postignuća jedni drugih.

Učinit će sve da ih potkopa i postavi im prepreke na putu.