Ljubav je neiscrpna tema, pa i kada je Astrologija u pitanju, naprosto, nikada dovoljno priče o ljubavi.

Djelimično, može se reći da je ljubav tema zbog koje Astrologija najčešće i pronalazi svoju svrsishodnost postojanja, a posebno pronalazi primjenu u praksi.

U svakom smislu, ljubav oduvjek zaokupira ljude, intrigira. Neki ljubav smatraju magijom! Iracionalna potreba za nekom osobom, žudnja da se ona iz našeg života ne udalji, patnja, bol, sve to ljubav donosi, ali i donosi mnogo toga lijepog.

Ako ste zaljubljeni, vjerovatno da ste i ovaj dan lakše podnijeli. Samo zaljubljen čovjek, može da se smatra istinski sretnim.

Za ove znakove koje vam danas predstavljamo, ljubav predstavlja smisao života, nepresušnu inspiraciju, životni stil.

Oni svoje emocije poklanjaju lakše nego većina drugih, ali im emocije traju.

Evo ko su oni:

Blizanci

Blizanci su izuzetno zaljubljive prirode. Oni su jako specifične osobe koji zbog svog dualnog karaktera znaka, naprosto dovode sebe u konstantnu potrebu da nekome pripadaju.

Iako bi na prvi pogled trebalo da djeluje da oni nikada „nisu sami“, ali u globalu, oni zaista žele iskrenu ljubav, za njom vape i naprosto pronalaze svoju svrsishodnost postojanja, tek onda kada su istinski zaljubljeni.

Njihova emotivnost ih određuje i kao ličnost i kao osobu, a često ta emotivnost može da ima veze i sa izborom profesije i slično.

U tom pogledu, onog trenutka kada se zaljublje, jako teško se „odljube“ i naprosto su spremni da čine dosta toga da bi svoju vezu održali, a svog partnera zadržali pored sebe.

Rak

Rakovi umeju da budu čak i pretjerano veliki emotivci, a energija Rakova u tom smislu, ume da ode u ekstrem. Po svim pitanjima, oni su jako sposobni, da vole i da daju svoje emocije maksimalno.

Nasuprot stanju u kome se nalaze kada su „solo“ Rakovi su potpuno progresivni i produktivni onda kada se zaljube.

Neki Astrolozi tvrde da samo zaljubljeni Rak, može da proizvede dovoljnu količinu energije i elana kod sebe, da ima motiv da se bori i izbori za uspeh na svim poljima.

Ravnoteža koja se stvara kod zaljubljenih Rakova, nije posljedica toga što se oni „hrane tuđom“ energijom, već toga što tada bivaju „opušteni“, zadovoljni, i dovoljno sigurni u sebe da su spremni da se pozabave i drugim poljima života.

Rak je statistični znak koji se najmanje razvodi, odnosno znak koji zaista uspijeva da očuva svoju ljubav trajno.

Vodolija

Vodolije su emotivci nad emotivcima. Samo zaljubljena Vodolija, može da ima dobre rezultate i u nekim drugim oblastima života.

Vodolija koja je zaljubljena, uvijek radi na tome da svoju ljubav očuva od svih uticaja, koji bi mogli na bilo kakav način da je poremete.

Oni koje je neka Vodolija voljela, znaju da to nije bila ljubav iz hira, ljubav „na brzaka“, već temeljna ljubav koja se gradila iz jake osnove, kao što se kuća gradi na temelju. Osnova svake ljubavi Vodolije je istinska emocija, vjernost i potreba za pripadanjem.

Uz sve što Vodolija posjeduje od emocija, posjeduje i još jednu osobinu, a to je požrtvovanost za ljubav, pa je spremna da se odrekne mnogo toga ličnog, kako bi udovoljila partneru ili kako bi se njihova ljubav, veza, brak održao.

Izvor: astrosavet