Prema tvrdnjama astrologa tri znaka Zodijaka imaju posebnu moć volje i upornosti. Zahvaljujući tim osobinama planovi im se naposletku uvijek ostvare.

Žene rođene u ova tri znaka imaju izuzetno sposobnost donošenja ispravnih odluka, dobro predviđaju buduće korake i same stvaraju svoju budućnost.

Djevica

Žene Djevice imaju istančano oko za detalje i odlično primjećuju. Ništa neće tvrditi, ako u svoje riječi nisu apsolutno sigurne. Ono što Djevica kaže, to je tako.

Djevice slijepo prate svoj put ambicija i neće preduzimati nikakve rizične korake. Djevice najbolje od svih žena osjete vibracije sveta koji ih okružuje i njihove riječi su najvrednije blago.

Njihova intuicija je veoma jaka i njih nadolazeća opasnost ne može iznenaditi, kao što im se rijetko događa da propuste dobru priliku.

Škorpija

Škorpija uvijek prati svoj unutrašnji glas i intuicija ih nikada ne iznevjeri. Isto pravilo važi i kada je u pitanju njihova poslovna procjena, pa Škorpije bez izuzetka znaju gdje je greška, a gdje je profit.

Škorpije imaju urođeni osjećaj kada i na kom mjestu treba da budu. Nova poznastva i ostvarivanje kontakata ide im kao od šale, a vrlo uspješno slede tragove sudbine.

Sve što Škorpija misli, govori i radi podređeno je njenim planovima i ambicijama. Ništa je neće zaustaviti sok ne ostvari zacrtano. Ono što Škorpija naumi, Škorpija to i ostvari.

Ribe

Žene Ribe karakteriše nevjerovatna energija, a njihov životni put je čudesan.

Ona živi svoje snove, romantična je i maštovita, ali i vrlo razumna i prizemna kada situacija to zahtjeva. Ribe odlikuje velika empatija i emotivnost i sretnu su kada mogu drugima da pomognu.

Za sve to vrijeme, Ribe ne zanemaruju svoje potrebe i životne ciljeve.

Ribe krasi snaga i mudrost, a njihova emocionalna inteligencija razvijenija je od svih znakova. Kada se na nešto ustreme, ne odustaju dok to uspješno ne završe.