Foto:pixabay

Njihova energija je zarazna, a obožavamo ih prvenstveno zato što su dobri ljudi. Uz to, osvajaju nas svojim entuzijazmom, drugačijim pogledom na svijet i velikim srcem

VODOLIJA

Vodolije su originalni, sanjari čija mašta nadilazi sve granice stvarnosti. S njima nam je zabavno, jer će nas odvesti u svijet koji ne poznajemo, u svijet mašte, u kojem bi se i Petar Pan savršeno proveo.

Ozbiljni su samo u onim trenucima kada trebaju dati pravi prijateljski savjet. Vole jednakost i pravdu. Ponekad su ‘ćaknuti’ pa ih drugi ne shvaćaju.

Njihov intelekt oduševljava sve koji se s njima nađu u nekom razgovoru. Oni su pokretači zabave i uvijek su dobro društvo.

Znaju motivirati druge, jer su i sami motivirani i dobrog raspoloženja. Ako ste osvojili srce Vodolije, učinit će sve da vas usreći.

LAV

Adrenalin i zabava sastavni su dio kraljevske osobnosti – Lava. Neće vam dozvoliti da upadnete u rutinu dosadne svakodnevice. On voli život i ljude, a najviše voli sebe.

Prvo će, kako bi bio sretan, udovoljiti sebi, a onda drugima. Njegov entuzijazam je zarazan. Ukoliko ste shvatili njegovu egocentričnost na pravi način, njegove šale i postupci će vam djelovati čak i simpatično. Ovaj znak je romantičan i voli male znakove pažnje.

Šarmira i zavodi sve oko sebe. Lav je odgovoran i ako mu značite on će se brinuti o vama.

Uvijek će se truditi kako bi bio najbolji, što možda i nije tako loše, jer će nastojati biti najbolji partner, najbolji prijatelj, najbolji ljubavnik. Neće vas varati, jer neće imati snage truditi se oko svake osobe, već samo oko jedne – posebne.

ŠKORPIJA

Odanost ovog horoskopskog znaka će vas osvojiti u startu. Škorpije su jednostavno najbolji prijatelji za cijeli život. Nikada neće odati vaše tajne i bit će vam odani.

Idealni su za razne gluposti i s njima ćete se osjećati ponovno mladi. Uvijek imaju energije bez obzira koliko im je godina.

Cijene sve što činite za njih i to nikada neće zaboraviti. Dat će vam iskrene savjete – od karijere do izgleda. S njima nijedna tema nije tabu, pa čak ni ona o seksu.

Ovom znaku možete reći sve tajne, ali i skrivene fantazije i fetiše. Škorpijei su spremne o svemu pričati otvoreni i nikada vas neće osuđivati.