Džun Davitasvili je bila najpopularnija vidovnjakinja svih vremena. U SSSR-u su je zvali fenomenom. Često se bavila i iscjeljenjem pa je stoga liječila poznate ljude.

Ono što o Džun najviše pamte je njena tvrdnja da su samo tri horoskopska znaka stvarno posebna, te da taj znak imaju ljudi koji mogu da osvoje cijeli svijet.

Ovan

Život Ovna je poput rolokostera, a sve zbog njihovog posebnog karaktera. Predstavnici ovog horoskopskog znaka, kako je Džun vjerovala, stalno žele sve odjednom.

Ali zaboravljaju da život nije bajka i da nisu u zemlji čuda. Međutim, kombinacija više različitih okolnosti može dati slične rezultate.

S druge strane, spremnost Ovna na bilo kakav ishod i žrtvu je ogromna garancija uspeha.

Ovaj horoskopski znak je otvoren i iskren, njegovi predstavnici su puni zanimljivih trikova i spremni su da pokušaju da ih primijene – uvijek je interesanstno.

Lav

Lav je grabežljivac, to jest onaj koji nije samo spreman da uništi sve na svom putu, već i onaj koji zna da čeka.

Ako ste dobro upoznati sa čak jednim Lavom, vjerovatno već znate koliko vješto mogu da čekaju i koliko mogu biti teške njihove strateške igre.

Džun je primijetila da je njihova sposobnost čekanja ponekad jednostavno nevjerovatna – to mogu biti godine dosljednog i jasnog očekivanja trenutka kada morate da napravite oštar priliv energije, niz aktivnosti i na kraju dobijete zasluženu nagradu.

Istovremeno, Lavovi ne mogu odustati ako nisu uspeli. Oni će smisliti novi plan i krenuti dalje. Sposobnost ovog znaka da preuzme kontrolu nad sobom jednostavno je nevjerovatan.

Ribe

Džun je vjerovala da je ovaj horoskopski znak svakako podcjenjivan, ali uzalud. U početku tihe Ribe, brzo sve savladaju u novom timu, ne vole sporove i nesmetano kreću ka svom cilju.

Uprkos činjenici da Ribe izgledaju zatvoreno, u njihovoj se glavi zapravo događa aktivan misaoni proces. Sve dok se pitate zašto su tako čudne i udaljene, Ribe brzo istražuju cijelu situaciju i preuzimaju kontrolu nad apsolutno svim.

Uvijek su jedan korak ispred. Oni znaju kako da djeluju krajnje pasivno u periodu kada se drugi svađaju. Oni znaju da zarade novac na način kome nika ne bi palo na pamet – to je vještina koju Ribe efikasno koriste.