Dolazak svake Nove godine je povod da zamislimo želju, budemo pozitivni i očekujemo da će nam novi životni period otvoriti vrata radosti.

Sa dolaskom Nove godine mnogi očekuju da će problemi ostati u prošlosti, a u ponoć svi sigurno žele isto, sreću! Kada se kazaljke sklope i zakoračimo u novu godinu sigurno u svom umu imate spisak namjera koje želite da aktivirate u dobu koje stiže. Iako mnogi ostave takve namjere po stranu, važno je vjerovati i nadati se.

Horoskop otkriva koja četiri znaka će imati najviše sreće u 2022. godini:

VAGA: Od samog početka 2022. Vaga će osjećati da je sreća na njihovoj strani. Bićete aktivni na polju karijere, preuzimate inicijativu i borite se za svoje ambicije. Bićete uspješni u raznim oblastima, a ukoliko se u ovoj godini odlučite za neki hobi, očekuje vas značajan napredak.

Otvoriće se vrata raznim mogućnosti, a ako iskoristite dobro priliku, možete napredovati i na polju finansija. U ljubavi je puno strasti i romantičlnih varnica, a neke Vage mogu se vratiti bivše, partneru.

DJEVICA: Vrijedni, ambiciozni i analitični predstavnici ovog znaka, imaće u 2022. godini više sreće nego u prethodnoj skoro za duplo. Na poslu vas očekuje razvoj projekata, sjajne ideje i razvoj planova koji odavno stoje u mjestu.

To ne znači da ćete biti maksimalno posvećeni poslu, jer ćete češće nego pre imati vremena da se zabavljate sa prijateljima, izlazite, flertujete, a možda čak pronađete i novu ljubav. Romansa koju Djevice započnu u 2022. godini mogu imati svijetlu i blistavu budućnost.

VODOLIJA: Na profesionalnom polju događaji će se razvijati brzo i zanimljivo. Talas naglih promjena može vas uplašiti i uznemiriti, ali će svakako biti nešto najdivnije što vam se u skorije vrijeme dogodilo.

Uspjećete da napravite balans između uma i srca, pokazujete bistrinu i mudrost, ali i emotivnu stranu u ljubavi i porodičnim odnosima. Donijećete mnoge racionalne odluke koje će imati sjajan efekat na budućnost. Uspješno izbjegavate greške i nevolje na poslu, a podrška najbližih je nikad bolja i to vam posebno znači.

ŠKORPIJA: Nova poznanstva i dragocjena iskustva očekuju vas u 2022. godini, predviđa horoskop. Škorpije će biti prilično aktivni u sklapanju prijateljstva, ali i uzimanju važnih kontakata koji mogu biti presudni za uspjeh na poslu.

Postižete dobre rezultate u mnogim oblastima, a posebno vas raduje unapređenje koje može uslijediti u narednoj godini. Na romantičnom planu vladaju balans i harmonija, a usamljene Škorpije čeka jedan zanimljiv i emotivan period, ali na kraju će sve biti poput bajke, prenosi Sensa.