Za svaki horoskopski znak postoji mala tajna kako ga osvojiti.

Jedni vole romantiku, drugi direktnost, treći misterioznost u zavođenju. Ono što je zajednično za sve – imaju “slabe tačke” na koje svako od njih “pada”. Astrolozi savetuju kako najlakše osvojiti predstavnike Zodijaka i na šta se “pecaju”.

OVAN: S njima budite direktni, neka oni budu ti koji odlučuju o svemu. Budite avanturistički nastrojeni, dajte im prostora da se dokažu.

BIK: Ukoliko želite da osvojite srce osobe rođene u ovom zemljanom znaku, morate biti odmereni. Ne požurujte ih, potrudite se da izgledate dobro, ne igrajte igrice tipa da ste nedodirljivi, budite pouzdani i odani.

BLIZANCI: Oni su pričalice. Flertujte s njima, pričajte im puno, budite šaljivi i uzbudljivi. Takođe, dajte im prostora da i oni ispričaju vama sve što žele i budite spremni da ih dugo slušate.

RAK: Ukoliko vam je cilj da osvojite osobu rođenu u ovom vodenom znaku, zatražite od nje pomoć, pričajte o porodici, družite se kod kuće, budite ljubazni, brižni i tradicionalni.

LAV: Niko kao oni ne voli da je u centru pažnje. Laskajte im, neka oni preuzimaju inicijativu, ali i pokažite privrženost, napravite ih ljubomornima, pokažite da je zabavno biti uz vas.

DJEVICA: Djevice će “pasti” na to ako im tražite pomoć ili savet. Potrudite se da uvek izgledate doterano, ne glumatajte jer će vas “pročitati”, pokažite da imate zdrav razum i iznad svega budete strpljivi.

VAGA: Njihov šarm je neodoljiv, a ako ste rešili da osvojite predstavnika ovog znaka budite uglađeni i fini. Dajte im osećaj slobode, slušajte ih i potrudite se da im budete najbolji prijatelj, neće vam odoleti.

ŠKORPIJA: Niko ne voli nedokučenost i misteriju kao Škorpije. Zato budite misteriozni, ali i iskreni i lojalni – Škorpije su pronicljive i lako će ustanoviti ako samo pomislite da ih izdate. Takođe, nemojte im govoriti šta da rade, pustite ih da sami urade ono što su naumile.

STRIJELAC: Kao Jupiterova deca, osobe rođene u znaku Strijelca su večiti optimisti. Ako želite da ih osvojite, budite šaljivi, iskreni i otvoreni. Flertujte s njima i dajte im prostora da shvate koliko će im život biti dosadan bez vas.

JARAC: Oni su tradicionalisti. Pokažite da ste sofisticirani i otmeni, budite marljivi i ambiciozni i nemojte sve slobodno vreme provoditi sa njima. Hladno srce Jarca lakše ćete osvojiti ako shvati da ne može da bude sa vama non-stop i da vam je posao nekada važniji od ljubavi.

VODOLIJA: Deca budućnosti stavljaju prijateljstvo ispred flerta i ljubavi. Ako vam je stalo da osvojite srce Vodolije, prvo joj postanite prijatelj. Budite jedinstveni, dajte joj slobodu, iznenadite je i nemojte biti napadno emotivni. U najkraćem – budite mađioničar. Ako na to niste spremni, sa Vodolijom ćete zauvek ćete ostati zaglavljeni u frend zoni.

RIBE: Ako hoćete da osvojite najveće emotivce Zodijaka, budite romantični i empatični. Pozovite ih u šetnju, a ako ste žena glumite damu u nevolji – muškarac rođen u znaku Riba daće sve od sebe da postane vaš lični heroj, prenosi srbijadanas.