– Samo ti meni budi dobro i sve će biti dobro – napisala je Severina

Severina Kojić (47) na Instagramu je objavila dugačku poruku, dan nakon što joj je na sudu oduzeto starateljstvo nad sinom Aleksandrom, te privremeno dodeljeno ocu deteta Milanu Popoviću (54).

Pevačicinu kompletnu objavu prenosimo u celosti.

“Znaš sine,

to su samo neki papiri koje je neko ispisao i postoje neka slova koja je neko natipkao u reči koja ne vrede za nas dvoje.

Oduzeli su nas jedno od drugog fizički, ali to je sve sto su mogli.

Nakon 7 ipo godina sada su mi dali da te viđam 88 sati mesečno. Hej, pa to je ipak 88 sati. Mogli su i manje, sve su mogli i sve su napravili da nas povrede.

Ali, znaš šta sve mi možemo, ti i ja sa 88 sati? Možemo čuda. Dali su mi da dvaput mesečno mogu prespavati sa tobom i uspavati te… Hej, koliko se mi možemo ispričati za te dve večeri oni ne mogu ni zamisliti. Sve druge večeri mama će te zamišljati. Jer ti se pretvaraš u svaku moju misao i svaka moja misao se pretvara u tebe.

Severina Kojić, Vučković

Severina Kojić, Foto: Nikola Tomić

Mogu mi te neki strani ljudi zabraniti, ali mi ne mogu zabraniti da te volim, da mislim na tebe svaku sekundu. Ovo je sine samo ružan san i mama obećava da ćemo se brzo probuditi.

Opet ćemo se mi uspavljivat svako veče, a o tome ce odlučiti “gospodin vreme”. Dotad, mama je uvek uz tebe i ovo će brzo proći sine.

Oprosti što ti nisam stigla ni objasniti šta se juče dogodilo, imali smo puno važnijih stvari… gledali smo “Toy story 4”, pa smo pekli palačinke, pa smo se igrali zoološkog… nije bilo vremena za tugu, ni za objašnjenje…morala sam te odvesti… Išli smo sa osmehom.

Severina Kojić

Severina Kojić, Foto: ATA Images

Te cudne reči koje postoje samo na papiru, ali ne i u stvarnosti, napisala je jedna teta koja ne zna ko smo mi i koja se igra s nama… teta je na višem nivou igrice. Uvela je nova pravila u igricu zvanu “hrvatsko pravosuđe”.

Mi samo nismo ovo ni slutili, nismo znali pravila. To su njena pravila, njihova, ne naša.

Samo ti meni budi dobro i sve će biti dobro. Mama je dobro Robine moj, tvoj Betman te čeka.

I Oprosti im sine jer stvarno ne znaju sta čine…”, napisala je Severina.

(Telegraf.rs)