Sve se desava sa razlogom i sve ima neko svoje znacanje. A naravno da veliko znacanje ima i pocetno slovo naseg imena. Evo zbog cega su osobe cije ime pocinje sa slovom A nesto posebno i zbog cega ih mnogi smatraju pravim andjelima…

Osobe cije ime pocinje sa A nikada nikome ne sude. One to sebi ne dopustaju nego umesto toga one pruzaju veliko razumevanje. Uvek su osobe cije ime pocinje sa A spremne da pruze drugu priliku, a one to cine, jer veruju da svaki covek ima pravo na gresku.

Osobe cije ime pocinje sa A nije tecno primetiti. Njih nije tesko primetiti cak ni medju morem drugih ljudi. A njih nije tesko primetiti samo zbog toga sto one stalno cine dobra dela i zbog toga sto one prosto plene sa dobrotom, dobrota im se moze primetiti u ocima. Nikada osobe cije ime pocinje sa A nisu bile zlopamtilo. One su prastale drugim ljudima i nikada nikome nisu zelele da se svete. Osobe cije ime pocinje sa A veruju u karmu i one smatraju da ce karma svim ljudima uvratiti po zasluzi. Osobe cije ime pocinje sa A ne dopustaju sebi bilo kakva losa dela. Cak naprotiv, one su spremne ponovo da pomognu onim ljudima koji su njima naneli tugu.

Da bi se osoba cije ime pocinje sa slovom A upoznala sasvim je dovoljno malo vremena. Ako je se nesto od osoba cije ime pocinje sa A uvek moglo ocekivati, onda je se od njih oduvek mogla ocekivati kako velika prirodnost, tako i velika iskrenost. Osobe cije ime pocinje sa A uvek sebe predstavljaju onakvim kakve zapravo i jesu. One se ne stide svojih mana nego ih otvoreno pokazuju bas kao sto pokazuju i svoje vrline.

Osobe cije ime pocinje sa A iskreno i od srca zele svim ljudima srecu. Ne moze se kod njih nikada primetiti ljubomora. Cak naprotiv, njih raduje kada primete da je neka osoba srecna. Nisu retke situacije u kojima osobe cije ime pocinje sa A pomazu drugim ljudima kako bi se izborili za srecu, a kada one pomazu one nikada nista ne traze zauzvrat nego to cine zbog svog velikog srca.

Mnoge osobine koje krase andjele isto tako krase i osobe cije ime pocinje sa slovom A. Njih krasi neverovatna dobrota, kao i saosecajnost i zbog toga njih niti jedan covek na ovom svetu ne moze mrzeti. Ne postoji osoba koja njih moze mrzeti, cak naprotiv, njih velika kolicina ljudi izuzetno mnogo voli i postuje.

Osobe cije ime pocinje sa slovom A su svima dobre, ali sebi nikada nisu bile dobre. Mnogo njih kosta dobrota, velikodusnost i emotivnost u zivotu, ali se osobe cije ime pocinje sa A nece i ne mogu promeniti. One su nesto slicno andjelima i one se bez i malo preterivanja mogu nazvati ”andjelima na zemlji”.

Sa osobama cije ime pocinje sa slovom A je se lako izboriti za veliku srecu. One zaista mogu svakoj osobi zivot da ulepsaju i one to cine na razne nacine. Divna bica su osobe cije ime pocinje sa A.

 

Izvor