ŽENA kojoj su rekli da ne može zatrudnjeti, rodila je četvorke i sad ima petero djece.

Natalie Maree (30) iz australskog Roebournea i njezin suprug Kahn godinama su pokušavali dobiti dijete prije nego je ona ostala trudna i rodila kćerkicu Kiki, a prije nekoliko mjeseci i četvorke.

Prije nekoliko godina, Natalie je dijagnosticirana “neobjašnjiva neplodnost”, nazvana “anovulacija”, što je značilo da joj je trebalo ubrizgati hormone kako bi stimulirala redovitu ovulaciju, prenosi The Sun.

I iako je imala slučajeva blizanaca u obitelji i bila je spremna na to, nije očekivala da će saznati kako nosi četvorke. U sedmom tjednu trudnoće otkrila je vijesti nakon pregleda i kaže kako nije mogla vjerovati.

Prvo je pomislila da je riječ o blizancima, no doktor ju je ispravio. “Trojke! Plakala sam. No liječnik je odmahnuo glavom, a zatim je bez riječi podignuo četiri prsta u zrak”, prisjetila se. Dodala je kako se njezin suprug u tom trenu skoro onesvijestio.

Četvorke su rođene 21. srpnja u razmacima od samo nekoliko minuta.

Mama petero djece sad redovito dijeli detalje svog majčinstva na Instagramu, gdje je prati više od 28 tisuća ljudi.

O svojoj trudnoći još uvijek govori kao o čudu, no piše i o izazovima odgoja petero djece. Kaže kako njoj i suprugu treba sat i pola da nahrane četvorke, a čim zaspu, oni već odbrojavaju do njihovog sljedećeg obroka.

Nedavno je objavila i fotografije trudničkog trbuha koje su privukle puno pažnje, a mnogi su je hvalili jer je “pokazala stvarnost”.

 

Izvor:index