Žene rođene pod ovim znakom obožavaju svoju slobodu.Oni su hrabri i jaki.Uvijek rade ono što misle da je ispravno i nikada slijepo ne vjeruju drugim ljudima.

Na prvi pogled djeluju opasne i stroge, ali kad ih bolje upoznate, shvatit ćete da su to žene koje vrijedi imati uz sebe.Govorimo o ženama Škorpionima!

Žene Škorpioni su vrlo odane i stabilne.

Odanost im je vrlo važna u životu i to je kvaliteta koju najviše cijene kod drugih ljudi. Uvijek možete vjerovati ženi rođenoj u ovom znaku. Nikad vam neće dati lažna obećanja.

Žene Škorpioni su vrlo neovisne i ne trebaju ih nitko da ih čuva ili štiti.

Pripadnici ovog znaka jako dobro znaju što žele u životu. Ambiciozni su, a kada zadaju cilj, hrabro i odlučno mu teže, ne odustaju tako lako.

Žene Škorpion uvijek donose mudre odluke. Svjesni su da posjeduju sposobnosti koje ih mogu odvesti tamo gdje žele biti, tako da ih nitko ne može pokolebati.

Ženama Škorpionima ništa ne može pobjeći, jer su vrlo oštroumne i primjećuju najsitnije detalje koji ih onda povezuju i grade veliku sliku.

Vrlo dobro cijene ljude i situacije, pa ih nema smisla pokušavati prevariti ili se pretvarati da su lažni. Može se reći da žene rođene pod ovim znakom imaju snažne intuitivne sposobnosti.

Žena Škorpion puna je strasti za sve što radi. Kada se zaljubi u nekoga, dat će sve od sebe da usreći svoju voljenu osobu. Ali ako im netko učini nešto loše, odmah će na svojoj koži osjetiti zašto nije pametno igrati se sa Škorpionima.

Škorpion je definitivno najstrastveniji znak u Zodijaku, bilo da se radi o muškarcu ili ženi. Pripadnici ovog znaka su nevjerojatno dobri ljubavnici koji imaju urođeni seksualni instinkt.

Žene Škorpioni vole seksi donje rublje i uvijek “padaju” na tipove koji su obavijeni velom misterije. Žele otkrivati ​​i osvajati pa ih ne zanimaju oni koji se “nude na pladnju”.

Kad pronađu idealnog partnera, zaljube se duboko i iskreno. Žele ugoditi svojim najmilijima, posebno u krevetu.

Seks je vrlo važan dio života Škorpiona. Njihova predanost jamči nezaboravne trenutke pune strasti i zadovoljstva.